Hai să păcătuim! (P)


 Îmi place și nu prea Valentine’s Day. 

Nu îmi place pentru că unii se simț obligați să ofere daruri “jumătății”, cu această ocazie. Unele cupluri păr că au nevoie să li se aducă aminte că trebuie să se iubească și să se răsfețe reciproc. Nu îmi place nimic care este prea siropos, vădit forțat, diabetic și fals. Nu îmi place excesul de inimioare și decorațiunile înroșite din toate magazinele. Nu îmi place asaltul de mesaje în care ni se vorbește despre iubire la modul mercantil și lipsit de orice semnificație. Dar, îmi place ideea de seară petrecută în doi, de vin roșu, nebunia din dormitor, pasiune și extaz. Îmi place când ea îi face lui un cadou atât de special precum o pereche nouă de bikini minusculi sau un halat din mătase care va alunecă ușor pe pielea ei, la atingerea lui.

În Valentine’s Day putem să păcătuim în doi, fără teamă!

Doamnelor, dacă nu știți ce să purtați în această noapte, vă dau un mic pont pentru a vă simți cât mai sexy: piesele de lenjerie intimă de pe sevensins.ro. Colecția dedicată Sărbătorii Iubirii cuprinde corsete, seturi, cămăși sau halate din dantelă, satin sau sifon. Și poate nu știați, dar, conform studiilor, dantelă se află în topul preferințele bărbaților. 30% dintre aceștia își imaginează dantelă când se gândesc la lenjeria intimă ideală. Restul se gândesc la “fără lenjerie intimă”, probabil. Poate vă surprindeți frumos partenerul de data aceasta. 😉

beauty-night-halat-prillance-84361

SevenSins.ro_set-sexy-beauty-night-ismena-99024

Produsele de pe sevensins.ro pot fi comandate și livrate în toată țara sau ridicate direct din showroom-ul din București, Str. Orzari, nr. 3. 

Pagina Facebook SevenSins.ro.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • February 11, 2016
-->

Poate te interesează

Revelația magazinelor second hand – consum mai puțin
August 24, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Fără shopping de haine 3 luni
May 14, 2019
Ce pui în bagaj pentru vacanța pe Riviera Franceză
May 22, 2016
Cămașa albă – piesa de rezistență în 2016 și întotdeauna!
April 30, 2016
Top 3 ținute ok si Top 3 mai puțin inspirate de la Oscar
March 01, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *