Hai doar să ne întâmplăm!


Hai să nu ne complicam cu întâlniri sofisticate unde amândoi ne vom simți stânjeniți și vom încerca să fim alceva decât ceea ce suntem cu adevărat. Să nu stăm ore întregi pentru a ne gândi cu ce ne îmbrăcăm. Să nu alegem un loc pretențios pentru a impresiona și a ne fandosi. Să nu comandăm vinul ăla scump a cărui denumire nici măcar nu știm să o pronunțăm. Să nu ne purtăm ca și cum am fi un cuplu doar de ochii altora. Hai să nu ne afișăm în public până când nu ne cunoaștem. Nu pentru că trebuie sau nu să ne vadă alții, ci pentru că ei ne-ar putea luă puțin din noi doi și din ceea ce abia începe!

Hai să nu ne planificăm fiecare moment și să nu ne facem iluzii! Ne vom dezamăgi reciproc pentru că persoana din vis nu seamănă niciodată cu realitatea plină de defecte. Să nu ne urcăm pe un piedestal și să părem perfecți de acolo. Să se petreacă firesc și să ne iubim unul altuia defetele încă de la început. Să lăsăm măștile jos și să fim simpli și deschiși. Să nu ne mințim inutil și nici să ne facem filme despre viitor. Hai doar să trăim în prezent și să descoperim ce va veni zi după zi cu noi doi!

Hai să trăim puțin, să fim copii, apoi adolescenți, uneori maturi și iar doi nebuni care învață despre lumea asta împreună. Să fugim undeva departe de toți și să descoperim câte ceva despre noi. Să ne lăsăm sufletele măcar un pic la vedere și să ne mărturisim secrete ascunse și de noi înșine, între două pahare de vin și o țigară. Să aberam până se ivesc zorii și simțim că ne este sete. Să ne privim în ochi și să ne cunoaștem din atingeri, așa cum alții nu au reușit până acum. Hai să nu ne gândim la mâine, ci doar să învățam să dăm și să primim frumosul!

Hai să testăm destinul și să vedem dacă ne-a fost dat să ne lovim unul de altul. Să lăsăm orice ego deoparte și să nu ne fie frică de fantezii. Să ne jucăm puțin și să fim actorii principali din episodul ăsta crunt de sincer și nebunesc. Să privim un curcubeu, să zâmbim și să ne lăsăm mângâiați de plaoie într-o seară. Să lăsăm orele să zboare și să uităm de telefoane. Să uităm de noi și să ne facem unul pe altul mai bun. Să rămânem doar noi și să ni se pară că împreună putem cuceri Universul. Să ni se pună un gol în stomac când suntem departe unul de altul și să ne tremure genunchii când ne regăsim. Hai să vedem dacă viața vrea să ne întâmplăm!

Foto: Imgfave

 • 308
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  308
  Shares
 • October 16, 2016
-->

Poate te interesează

Ar fi putut fi iubire dacă unul din ei ar fi ridicat ochii din telefon
June 08, 2016
Intalnire cu barbatul cu parul ciufulit
April 05, 2015
Intalnire cu un barbat insurat
March 29, 2015
Intalnire cu primul dupa El
March 25, 2015
Intalnire cu un strain
March 15, 2015
O sticla de vin si o femeie…
February 16, 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *