GPEC Summit – 30 speakeri internaționali și locali de excepție


Este al treilea an când particip la GPeC SUMMIT, ceea ce trebuie să faceți și voi dacă vă interesează marketingul online și e-commerce-ul. Privind către speakerii de anul acesta, cred că va fi una dintre cele mai bune ediții. Evenimentul are loc pe 14 și 15 noiembrie, în București, pe strada Grigore Alexandrescu nr. 1.

Printre speakerii internaționali de referință se numără Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar și Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot), Amy Harrison (Fondator Write With Influence) și Cyrus Shepard (Owner Fazillion Media).

“GPeC SUMMIT Ziua 1, 14 Noiembrie:

Neil Patel va dezvălui audienței 7 secrete pentru dublarea ratei de conversie în e-commerce, în timp ce Oli Gardner va vorbi despre perfecționarea experiențelor de digital marketing oferite utilizatorilor, iar Amy Harrison va arăta cum să scrii descrierea produselor și serviciilor pentru a te diferenția față de competiție și pentru a vinde mai mult.

Tot pe 14 noiembrie vor urca pe scena GPeC SUMMIT reprezentanții celor mai importante companii și asociații de e-commerce din Europa pentru a dezbate particularitățile piețelor din regiune și oportunitățile de dezvoltare în țările din jur. Astfel, la panel-ul de dezbatere GPeC RED (Regional Expansion Debate) vor lua parte: Jorij Abraham (E-Commerce Foundation), Justyna Skorupska (E-Commerce Poland), Simona Kijonkova (Packeta Group Cehia), Stephan Grad (A-Commerce Austria), Zoltan Ormos (E-Commerce Hungary) și Florinel Chiș (ARMO).”

GPeC SUMMIT Ziua 2, 15 Noiembrie: 

A doua zi de GPeC SUMMIT este dedicată evenimentului GPeC Special Day care aduce doar 4 speakeri excepționali pe scenă, din care 3 au fost deja anunțați: Neil Patel, Sam Mallikarjunan și Amy Harrison. Fiecare speaker va susține o prezentare interactivă de 90 de minute, plină de studii de caz și exemple concrete, iar audiența va fi direct implicată prin exerciții practice și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Neil Patel a pregătit un workshop despre cum să faci SEO fără să cheltuiești niciun ban, dar să depășești companiile cu bugete uriașe, Sam Mallikarjunan va vorbi despre cum să vinzi mai bine decât Amazon, iar Amy Harrison va dezvolta keynote-ul din ziua de 14 noiembrie, punând audiența la treabă pentru a scrie cel mai bun conținut în propriul website.”

În plus, pe lângă conferință, se desfășoară și GPeC E-Commerce Expo în cadrul căreia furnizorii de servicii e-commerce își prezintă oferta și interacționează direct cu cei interesati. 22 de expozanți și 800+ reprezentanți ai companiilor e-commerce sunt așteptați la GPeC SUMMIT pe 14 și 15 noiembrie. Pe 15 noimebrie ne întâlnim la  Gala Premiilor eCommerce, cea de a XII-a ediție anuală a festivității de decernare a premiilor în comerțul electronic românesc. Andi Moisescu va fi gazda, sper deliciul publicului.

Înscrierile se fac până pe 10 noiembrie, așa că, dacă nu aveți încă bilet și vă interesează domeniul, grăbiți-vă să prindeți un loc în sală. Ne vedem la GPeC Summit!

VizualCP-Tablou Speakeri GPeC copy

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 5, 2017
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *