Frumusetea vine din interior, terapii pentru minte si corp la Centrul Shakti (P)


Perioada sarbatorilor a adus, pentru cele mai multe dintre noi, cateva kilograme in plus, ceea ce, in mod cert, nu ne creeaza o stare prea buna. Am revenit la birou, am decis sa scapam de greutatea acumulata, dar stresul isi spune cuvantul zi dupa zi, asa ca acest lucru este tot mai dificil. Nopti nodormite, obieciuri alimentare gresite, lipsa timpului, precum si varsta, isi lasa amprenta asupra fizicului, dar si psihicului nostru. Frumusetea vine din interior, ceea ce ma face sa cred ca primul pas pentru a scapa de stres, oboseala si a incepe sa ne simtim bine cu noi insine, este de a gasi un echilibru intre minte si corp.
Zilele trecuta am fost la Centru Shakti, un loc unde va puteti ingriji aspectul fizic, dar aveti, in acelasi timp, ocazia de a va regasi echilibrul interior prin metode de relaxare inedite. Salonul ofera servicii de tuns, coafat, pensat, manichiura si pedichiura, make up, dar cele ce fac ca acest loc sa fie special in peisaj sunt terapiile complementare: terapii Reiki, terapii florale Batch, terapia craniosacrala, masaj ayurvedic, shiatsu, masaj raindrop.  Conceptul Shakti a fost gandit pentru minte si corp, iar atmosfera speciala din salon te transpune parca in alt univers, pe un taram al linistii interioare si al armoniei.
Shakti este un cuvant sinonim cu puterea divina, pentru mine, insa, Shakti este un salon de cosmetica si relaxare inedit unde putem sa avem grija de noi, atat din punct de vedere fizic, dar si spiritual. Ne dorim sa aratam bine, dar este la fel de important sa traim echilibrat, sa ne infringem temerile si sa scapam de orice tip de energie negativa deoarece ceea ce simtim se transmite si celorlalti si ni se citeste pe fata.
 
Salonul este situat pe Strada Nicolae Beldiceanu, nr. 7, Bucuresti.
Mai multe detalii puteti gasi pe: http://shakti.com.ro/

Photo credits: Alina Iancu, multumiri speciale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • January 19, 2013
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019
Noul meu ritual de îngrijire anti-rid (C)
July 15, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *