În 2022 vrei să devii freelancer? Atunci ai nevoie de această carte!


A trecut mai bine de o lună de când am lansat prima mea carte, “Freelancing de la zero la SUCCES“,  una dedicată în special celor care vor facă pasul către freelancing, dar nu numai. A fost un proces lung, pe lângă cei 10 ani de experiență în digital, în sine scrierea și publicarea au însemnat luni de zile, implicarea multor oameni, editări, corectaturi, grafică, gândit o serie de exerciții practice, tipăritură, ales public independent cu ajutorul PRINT ONE BOOK, așteptat cartea și multe alte etape. Cu toate astea, feedback-ul primit de la cei la care a ajuns deja cartea bucură și face cred a meritat. Ceea ce mi-am dorit, atunci când am făcut schița pentru ceea ce avea devină “Freelancing de la zero la SUCCES”, a fost ofer celor care au nevoie de puțin curaj, care nu stiu de unde înceapă, dar și celor care au sărit în freelancing fară un plan strategic. Stiu prea bine cum este, deoarece am trecut prin asta în urmă cu peste 3 ani, și nu a fost mereu ușor.

Cititorii mi-au spus cel mai mult le-au plăcut scurtele povești personale care apar în paginile cărții. Personal nu cred în rețete standard, mai ales pentru un liber-profesionist, dar cred succesul este o alegere și există câteva trucuri pentru a reuși obții mai mult: bani, proiecte, clienți. Vorbesc în carte însă nu doar despre primii pași, de unde începi, cum îți faci branding personal, cum obții clienți sau despre negociere, dar și despre următoarele etape: freelancer-antreprenor, atunci când începi iți construiești o echipă și un ecosistem mai complex; precum și despre viața de nomad digital. În plus, mi se pare foarte important analizăm fricile cu care ne confruntăm toți freelancerii, concepțiile limitative care ne țin pe loc, dar și cum rămânem sănătoși la cap și la trup. Este nevoie de echilibru în acest domeniu în care luptăm cu decizii zilnice și cu nu atât de multă stabilitate precum are un angajat.

Iată cei vei citi în cele aproape 400 de pagini:

Formula de la zero la succes în freelancing nu este unică, ci doar varianta mea. Fiecare e dator să o găsească pe cea care îl definește.  Această carte e menită să fie un ghid, gândită spre a se citi cu o agendă și un pix alături, deoarece cuprinde o serie de exerciții practice. Nu sunt obligatorii, dar sunt foarte utile, mai ales celor care se gândesc să devină freelanceri, dar nu știu cum, sau dacă să facă acest pas.  Am adunat scurte istorii personale, informații din diferite domenii, dobândite de-a lungul carierei prin agenții de publicitate, la conferințe și training-uri prin alte țări, la workshop-uri, din cărți, din podcast-uri, retreat-uri sau cursuri de specialitate, dar mai ales din interacțiunea cu mii de oameni. Mi-au fost de folos atât cunoștințele acumulate, dar mai ales practica și faptul că am avut șansa să lucrez cu varii tipologii de clienți, locali, globali, mari, mici, simpli sau dificili.

E darul meu pentru freelanceri sau viitori freelanceri, deoarece consider că e important să oferim, să ne ajutăm reciproc, să fim o comunitate și să creștem atât individual, cât și împreună, dezvoltând și piața. Și îmi doresc să fim cât mai mulți freelanceri fericiți, de succes!

Comanda o poți plasa aici, iar cartea ajunge la tine în 2-3 zile. Sper te inspire și îți dea curaj, îmi trimiți și o poză sau îmi dai un tag pe stories. Mai multe detalii ai și pe Instagram @freelancer_book.

 • 62
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  62
  Shares
 • January 6, 2022
-->

Poate te interesează

De ce ții cont înainte de a face un website + componentele sale
November 29, 2023
5 ani de antreprenoriat – 5 lecții esențiale
October 17, 2023
S-a lansat “START în freelancing în digital” – program 1 lună
September 19, 2023
De ce să participi la Training Intensiv Facebook & Instagram Ads
August 09, 2023
Câteva recomandări pentru antreprenori înainte de a-și pune brandul în online
July 03, 2023
Tu cum stai cu STRATEGIA DE DIGITAL pentru brandul tău?
January 21, 2023

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *