Frames of style la prima editie


Aseara, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, a avut loc prima editie Frame of style, un eveniment ce a dorit sa imbine stiluri si culturi cu o tenta de stralucire si rafinament. Mix international de moda si lifestyle, Frames of style a reunit designeri de moda (designeri vestimentari, de pantofi si de bijuterii) de pe trei continente: Europa, Asia si America de Nord.
Am asistat la un cocktail show de moda si am putut urmari colectiile de primavara-vara 2012 ale designerilor thailandezi Saruda și Chinachan Nimpitakpong, cat si tinute din colectia “Japanese Jungle Jam Trilogy” a designer-ului roman Irina Irimia.

Accesoriile au fost asigurate de Lust of Creation (pantofi Adriana Nedelea) si de Ashley Scott din Chicago (bijuterii). Machiajul modelelor care au defilat în ambele colecții a purtat marca de Mirela Vescan Make-up Academy, iar hair styling-ul Marian Cotoi.

Vedete, designeri, streetbloggeri, fashioniste si reprezentantii media laolalta au declarat ca acest eveniment merita cu siguranta un loc in industria modei romanesti, asa ca asteptam cu nerabdare editia urmatoare.
SARUDA NIMPITAKPONG este unul dintre cei mai cunoscuți designeri thailandezi și cel mai cunoscut creator de modă din Bangkok. Ea a devenit un chip familiar în circuitul modei internaționale prin participarea la festivaluri de modă din: Europa, Asia și America de Nord. 
Este creatoarea brand-ului thailandez Kunitar. Cu ocazia evenimentelor de fashion la care participa, Saruda dezvăluie aspecte din secretele imaginii create pentru propriul brand (Kunitar) și anume combinațiile de stiluri inspirate din look-ul Cenusaresei, combinații prin care ajunge la crearea unor vestimentatii in nuante pastelate, cu broderie minimalista.
Artista spune despre piesele din colecțiile ei: “Toate rochiile mele dezvăluie domnișoara ascunsă în fiecare femeie, pentru că atunci când le îmbraci nu contează câți ani ai, ci cum te simți în ele”


Foto: clubuldepresatransatlantic.wordpress.com

  • November 12, 2011
-->

Poate te interesează

Romania din trenul CFR
August 09, 2019
Masaj autentic balinez în inima Bucureștiului agitat
February 12, 2019
Începe ART SAFARI, cel mai mare eveniment dedicat artei din România
May 08, 2018
În weekend ne vedem la V for Vintage!
November 10, 2016
O săptămână de la atentatul din Nisa
July 21, 2016
Cum sa transformi o stradă uitată într-un spațiu urban, fresh și cool!
April 11, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *