Experiment anti riduri cu NIVEA


Înțeleg că ridurile au frumusețea lor și înseamnă maturizare, au o poveste și sunt firești. Chiar cred când aud oameni care îmi spun că adoră ridurile și că și-au dorit să ajungă la vârsta când acestea apar. Totuși, mie NU îmi plac ridurile! Nu îmi plac pentru că mi se par nefirești pe chipul meu, cât timp am energia de la  20 de ani și pentru că eu cred că se datorează în special prea multor nopți nedormite, fumatului sau timpului petrecut în cluburi. Și nu îmi aduc nicio bucurie, cu atât mai mult cu cât sunt nevoită să investesc mai mult în make up, în produse mai scumpe anti rid și să mă gândesc de două ori atunci când fac o poză deoarece (doamne ferește!) e posibil să se vadă un rid mult mai adânc decât este în realitate. Nu m-am împrietenit încă cu aceste dungi pe față mea și le consider inestetice și total enervante!

Acum vreo doi ani am testat primul tratament anti riduri cu o gamă de creme și seruri scumpe. Nu mi-au făcut bine pentru că mi-au adus o erupție de toată frumusețe. Posibil să fi fost la mijloc un cumul de factori precum schimbarea de climat între diferite țări, a feței de pernă pe care am dormit, a produselor de machiaj și a pensulelor nespălate la timp. Totul este posibil. Cert este că, de la începutul lui 2017 și până în prezent am fost foarte reticentă la orice pun pe ten. Nu am mai folosit niciun fel de cremă, indiferent de brand sau preț. Am optat pentru un ulei gras bio banal pe care îl aplic cam o dată pe săptămână. Și povestea continuă deoarece nu am încredere în nicio cremă de față momentan.

Totuși, rămâne problema ridurilor și nu este încă vremea pentru o vizită la chirurg. Nu de alta, dar cu cât începi mai devreme, cu atât vei investi mai mult. Mă scoate din sărite să am riduri care nu sunt în acord cu personalitatea mea, dar prefer ca cei 250-300 de euro pe care i-aș da odată la 6 luni pe o mică injecție cu acid hialuronic să îi utilizez pe bilete de avion. Am început acum 2 săptămâni un fel de tratament. Mă refer la Serul Cellular Anti-Age de la Nivea. De fapt, am primit provocarea să îl testez și m-a intrigat. Tratamentul constă în utilizarea lunar, pe parcursul a 14 zile a 2 fiole de câte 5 ml fiecare.

Fiola Cellular Anti-Age conține cea mai ridicată concentrație de acid hialuronic din gama Nivea și intensifică procesul de reînnoire celulară. Ce pot spune este că se simte excelent la atingere, se absoarbe rapid în piele și hidratează intensiv. Pentru o femeie cu tenul gras precum am eu este ideal ca un bob de substanță aplicat dimineață, unul seară, să își facă treabă atât de bine. Poate că este doar în capul meu, dar mi se pare că ridurile sunt atenuate. Recunosc că în ultima perioadă am dormit un pic mai mult. Dar, ținând cont de faptul că prețul a două fiole este de doar 50 lei, cred că merită să le pui în coș lunar. Eu zic că nu o să îți pară rău și o să îți placă efectele!

Dă-mi de veste mai jos dacă ai testat Nivea Cellular anti-age și ce alte trucuri pentru a combate ridurile ai!

 • 100
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  100
  Shares
 • November 28, 2017
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de makeup accesibile foarte bune
March 30, 2022
Produse cosmetice si de makeup accesibile WOW!
July 21, 2021
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *