Filme și seriale pe care noi femeile le așteptăm la final de 2021


Am zis menționez din titlu recomandările mele de filme și seriale se adresează cu precădere doamnelor și domnișoarelor, desi băieții și bărbații sunt bine veniți ni se alăture. Totuși, tind cred mai mult noi ne bucurăm de următoarele apariții, fie pentru vin cu nostalgie, cu povești romantice, cu multă modă și pentru ne fac visăm. Așa , ladies, vedem care dintre acestea este favoritul vostru, iar dacă mi-a scapăt ceva sau aveți o recomandare pentru mine pentru acest final de an, fi bucuroasă  o lăsați mai jos, în comentarii!

“House of Gucci” sau Casa Gucci, așa cum e tradus în română, este, fară doar și poate, filmul pe care l-am așteptat cel mai mult anul acesta. Motivele ar fi mai multe, dar principalul este acela o are în rolul principal pe Lady Gaga, una dintre preferatele mele din toate timpurile și toate punctele de vedere. Cred a demonstrat deja e un talent pur, nu doar pe partea de creație sau de muzică, ci și în cinematografie. Rolul interpretat de aceasta este Patrizzia.

Filmul este inspirat din povestea adevărată și șocantă a familiei din spatele cunoscutei case de modă italiene. Când Patrizia Reggiani, o străină cu origini umile, se căsătorește cu familia Gucci, ambiția ei nestăpânită începe să dezlege moștenirea familiei și declanșează o spirală nesăbuită de trădare, decadență, răzbunare și, în cele din urmă… crimă. Regizat de Ridley Scott, filmul spune o poveste bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuție mai fac parte Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Șalmă Hayek și Al Pacino. Wow, pur și simplu e tot ce poți spune despre acești actori. Și, trebuie menționat că o vom vedea și pe Mădălina Ghenea, românca noastră faimoasă în toată lumea.

“And just like that…” sau continuarea serialului “Sex and the City”. Noi, cei care am crescut și care am fost influențați de acest serial și de personajele sale, nu speram la o reunuiune după atâta timp. Iată se întâmplă, deși Kim Cattrall, cea care o interpretează pe Samantha, a ales nu se alăture. Motivele sunt incerte, dar, nu uităm totuși protagonistele au niste vârste respectabile, și se pot schimba multe lucruri în toți acești ani. Totuși, cu siguranță va fi vorba de modă, de Carrie și Big, de emoția de a surpinde cele 3 personaje după 50 de ani, de New York, de magie pur și simplu.

Serialul se lansează pe 9 decembrie, la HBO Max. Cine nu mai are răbdare și așteaptă, la fel mine, mai ceva ca pe Moș Crăciun, descopere ce fac Carrie, Miranda și Charlotte?

“Emily în Paris”, sezonul 2 – apare pe 22 decembrie, pe Netflix. Pentru cine nu știe, serialul a fost cel mai vizionat de pe Netflix în 2020. Unii ar spune e siropos, pueril, stupizel, ceea ce este posibil, dar eu una am trăit fiecare moment și fiecare episod cu bucurie, pierdută prin Paris, admirând ținutele eroinei, povestea romantică, locurile pe unde ne-au purtat personajele. Și am mari așteptări și acum, mai ales între timp am ajuns din nou la Paris, iar fix înainte de premiera din România voi fi din nou în capitala Franței.

Producătoarea și protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper, alături de Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, care fac parte din distribuția permanentă, dar și alături de Kate Walsh, invitată specială cu rol recurent.

“West side story” – un muzical – comedie – dramă, în regia lui Steven Spielberg, așa nu ar avea de ce nu fie bun. Totuși, cred este necesar îți placă musical-urile. Eu una le ador. Mai mult, acțiunea din film se întâmplă în New York-ul anilor ’60. Poveste din cartierul de vest este despre dragoste interzisă și rivalitatea dintre Jets și Sharks, două bande de tineri cu rădăcini etnice diferite. Sunt la modă readaptărilor unor filme vechi, dar pe acesta chiar îl aștept, deși nu are niciun actor pe care îl stiu, dar sunt convinsă merită merg la cinematograf îl văd.

Sper v-am dat câteva idei bune și fi curioasă aflu și ce așteptări aveți voi de la acest final de 2021, în materie de filme și seriale!

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
 • November 22, 2021
-->

Poate te interesează

75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)
June 26, 2020
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
Festivalul Teatru sub lună #5
June 18, 2019
Minunile se petrec atunci când ieși din zona de confort
January 30, 2018
De ce fac un CURS DE ACTORIE
October 20, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *