Fii #ProfiYoungster și câștigă 1 GoPro și multe alte premii! (P)


Am o listă de lucruri pe care vreau să le fac până la 30 de ani, iar un card de fidelitate este unul dintre ele. Glumesc, evident! Dar nu e o glumă faptul că Profi lansează o campanie foarte cool pentru tinerii între 18 și 30 de ani, cu premii în primă fază și cu o serie de alte surprize, ulterior. În luna august, a fi #ProfiYoungster înseamnă să cumperi inteligent prin cardul Profi care are o mulțime de beneficii, să faci minim 10 tranzacții, indiferent de sumă și să intri la tragerea la sorți pentru un GoPro sau 5 selfie stick-uri. A fi #ProfiYoungster mai înseamnă să ai grijă de banii tăi și să cheltuiești isteț, să găsești cele mai bune prețuri și să alegi dintr-o gamă diversificată, în același timp.

Ce beneficii are cardul de fidelitate Profi: de fiecare data când este folosit aduce “bănuți” cu care se pot plăti ulterior cumpărăturile; asigură reduceri la produse selecționate; îți aduce un cadou de ziua ta, dacă ai completat și data de naștere în formularul cardului de fidelitate; aduce vouchere de cumpărături dacă ești client fidel. Pentru a-l obține trebuie să ajungi la unul din cele peste 400 magazine Profi din țară și să îl ceri. Este gratuit. Apoi poți completa și de acasă datele, prin formularul online, dacă nu ai timp sau chef să faci asta pe loc.
 
Cum devii #Profi Youngster: ai vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani; îți faci card Profi gratis, înregistrezi formularul cu datele tale fie la casele de marcat, fie din fața calculatorului din 2 clickuri; efectuezi minim 10 tranzacții pe lună (foarte important!). Apoi ești calificat pentru tragerea la sorți. În august poți câștiga: 1 Cameră video GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition și 5 Selfie stick Trust, Bluetooth, baterie reîncărcabilă, cablu USB. În septembrie te așteaptă: 1 Ceas Smartwatch Huawei Watch W1, metallic gold, Brown Leather Strap și aceleași 5 Slefie Stickuri.

Pentru desemnarea câștigătorilor se vor organiza două trageri la sorți prin random.org, una pe 1 septembrie 2016 și o alta pe 3 octombrie 2016. La fiecare extragere vor fi selectați șase câștigători și trei rezerve. Câstigatorii sunt anunțați pe pagina de Facebook Profi Romania în ziua extragerii.

#ProfiYoungster

Nu știu despre voi, dar eu am plecat la cumpărături la Profi și intenționez să cer și cardul. Revin cu dovezi și sper să câștig GoProul! Succes și vouă! 🙂

 • 242
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  242
  Shares
 • August 11, 2016
-->

Poate te interesează

Gențile de lux pot fi investiții
May 11, 2022
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
8 idei de cadouri la prețuri accesibile
December 10, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *