Ce vor femeile de la bărbați după 30 de ani


Fetele vor băieții răi, femeile vor bărbați deștepți! Cred că așa pot să rezum acest articol pentru că de fapt asta este toată ideea. Acum puteți să închideți. Sau puteți să mai poposiți puțin și să îmi spuneți dacă greșesc când spun că alegerile femeii după 30 de ani comparativ cu cele de la 20 sunt diferite când vine vorba despre bărbatul din viața ei . Sau, mai bine zis, femeia îi dă voie unui altfel de bărbat să o aleagă, chiar unul care nu se încadrează în tiparele ei.  Oricum, într-o relație între doi oameni maturi  egoul și orgoliile nu își mai au rostul. Nu mai contează cine pe cine alege sau cine ia primul inițiativa. Și asta face totul și mai frumos, mai firesc!

Când o femeie pune mai mult preț pe modul de a comunica cu un bărbat, nu pe numărul de tatuaje, atunci a devenit femeie! Se întâmplă deodată să nu i se mai pară nimic cool la un tip arogant. Vine o vreme când o conversație sinceră valorează mai mult decât orice act teribil. Un bărbat capabil să asculte și cu care poate rezona în ceea ce privește aspirațiile și pasiunile ei îi face inimă să tresare un pic mai mult. Tumultul pe care l-a adunat până atunci, toate poveștile încheiate, toți băieții de care își amintește, toate sunt duse și de mult uitate. Vine o vârstă când nu omai atrage ceea ce nu poate avea, ci ceea ce îi liniște și se întâmplă de la sine.

La 30 de ani femeile încep să realizeze realemnte cine sunt și ce pot. Își înțeleg propriile temeri, le acceptă, le îmbrățișează și le transformă în atuuri. Inevitabil se întâmplă schimbări fizice, dar și de mentalitate. Prioritățile se schimbă, fie că unele se focuseaza pe familie și copii, altele pe carieră sau încearcă să găsească un echilibru între cele două. Dar, în mod cert în capul lor bărbații capătă alt rol. Fetele vor băieți cu care să trăiască iubiri romantice, să meargă la petreceri, eventual să ajungă la mare. Femeile vor o conexiune emoțională pe care dacă nu o simt nu o pot simula, vor să își definească feminitatea, vor că omul de lângă ele să le pună în valoare și să le încurajeze în ceea ce construiesc. Distracția prinde altă formă, așteptările cresc, răbdarea are limite, gelozia devine copilărească. Un bărbat care să o facă să se simtă mai frumoasă și care să o stimuleze în a dori mai mult de la ea însăși fără a-i impune sau a-i cere – asta vrea o femeie matură care a depășit pragul de 30 de ani. Sau așa cred eu, privind în jur și la mine. Și e bine!

couples-tumblr-photographyblack-and-white-couple-love-vwscocqt

Ar fi minunat ca toate adolescentele să priceapă că se vor transforma la un moment dat în femei și că nimeni care te face să suferi sau nu te apreciază pentru ceea ce ești nu merită. Ar fi o lume mai fericită dacă fetele ar fi de mici învățate că omul acela care este potrivit pentru sufletul tău te așteaptă undeva și că va veni fără să lupți cu morile de vânt, fără drame. Trebuie doar să aibă răbdare până fac 30 de ani! 🙂

Foto: Tumblr

 

 • 257
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  257
  Shares
 • July 24, 2017
-->

Poate te interesează

Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021
10 lecții de la 2020 pentru 2021
December 23, 2020
Teama de a avea bani
August 30, 2020
Lucruri mici pentru o viață eco
July 22, 2020
Despre echilibru emoțional
June 24, 2020
Cum se schimbă relațiile de prietenie odată cu maturizarea
May 26, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *