Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)


Nici nu am realizat faptul că nu am pus pe blog favoritele primăvară 2020 până recent. Nu știu la voi, dar eu în izolare nu m-am machiat mai deloc, maxim puțin pentru întâlniri pe Zoom sau pentru a filmă un clip pentru vlog. Poate de asta am scos cu totul din minte acest articol. Totuși, asta nu înseamnă că nu am folosit destule produse, cu precădere pe cele de îngrijire. Așa că, recuperez acum, unele sunt noi, altele vechi pe piață, dar pe care le folosesc de luni bune și pe care sunt dispusă să le recumpăr, așadar vi le recomand. Majoritatea sunt produse de drogherie, adică au și un preț accesibil.

SKIN CORRECTOR de la Dermia Solution – un ser excelent care ajută la menținerea pielii mai luminoase și diminuarea porilor. Se aplică zilnic, după demachiere, tonic și cleanser. Abia apoi se aplică ser și cremă de noapte. Eu l-am găsit pe toplineshop.ro și consider că a meritat investiția deoarece recipientul are 60 de mililitri și ține aproape un an.

Cremă cu SPF 30 de la Nexultra – un produs dermatocosmetic pentru uz zilnic, mai ales în sezonul cald când ne expunem la soare.  Este o emulsie cu o dispersie continuă a mineralelor, SPF 30, protecție împotriva luminei albastre, textură ultra light, pentru față, mâini, gât și decolteu. Folosesc acest produs și ca bază de machiaj și nu mai am nevoie de primer. Îmi place să uniformizează tenul și creează un efect de pânză albă pe care poți aplica ulterior produse de machiaj.

Tuș de ochi Ultra Black de la Dermacol–  la un preț excelent (găsiți pe elefant, 1001 cosmetice, emag și multe altele), cu aplicare ușoară cu pensula, nu se lipește, are o nuanță de negru intens, nu curge.

Ruj Essence – una dintre descoperirile acestui an deoarece nu mă așteptăm să reziste atât de bine. Eu prefer rujurile mate, așa că mă înțeleg excelent cu gama Velvet Matte.

Trusă de blushuri Elf – un brand pe care îl găsiți și în Kendra și Douglas offline. Este excelent ca și preț și cu multe produse foarte bune. Paleta Light are 4 tipuri de fard de obraz, 2 nuanțe de roz, 2 nuanțe de maro. Produsul este pigmentat, nu curge, nu e prăfos. Mai exsita și o paletă în nuanțe mai închise.  Excelentă pentru călătorii și are și oglindă.

Pudra de albire dinți bio de la Coconutoil Cosmetics – a intrat în rutină mea de 2 săptămâni și chiar își face treaba, adică albește dantura. O aplic cu periuța umezită, frec bine, clătesc, abia apoi mă spăl pe dinți cu pastă de dinți. Toate ingredientele sunt naturale și nici nu are un gust oribil, deoarece conține și cocos.

Sunt curioasă să aflu și care este produsul vostru de baie sau cosmetic preferat din această vară. Îmi puteți spune asta în comentarii mai jos și ne vedem mai des pe Instagram, pe lumi_travels!

 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  12
  Shares
 • July 24, 2020
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de makeup accesibile foarte bune
March 30, 2022
Produse cosmetice si de makeup accesibile WOW!
July 21, 2021
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *