Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Primăvara 2019)


Dacă tot a venit, în cele din urmă, primăvara, este momentul ideal să dăm refresh la trusa de produse de baie și cosmetice, să încercam nuanțe mult mai calde, arome mai florale și să experimentăm. Nu de alta, dar gradele în plus și soarele acesta merită sărbătorite. Vă las câteva dintre descoperirile mele pe care le recomand, testate de mine și în care consider că merită investit.

lluminator Fenty by Rihanna – revelația din 2019, un produs fără de care simt că nu mai pot trăi. Desigur că exagerez, dar recunosc că are efecte magice. Am tânjit vreo două luni și am fost în dubii deoarece este destul de scump, comparativ cu produse concurente similare. Dar am înțeles rapid de ce este atât de lăudat și vreau și alte nuanțe. Am observat că în Sephora din alte țări există mai multe variante, iar în România doar câteva. Dar trebuie să îi dați o șansă, dacă va doriți un chip luminos.

Cremă de față Academie cu SPF 50 Dermacte – descoperită acum un an, uitată la început de toamnă, redescoperită în ianuarie, după ce am făcut un pealling. Povesteam într-un vlog că este cea mai bună cremă cu protecție solară pe care am folosit-o vreodată, dovadă consistența densă, acoperă perfect tenul, ține toată ziua, intră în piele, dar lasă o crustă albă. Eu o folosesc în prezent ca și cremă de zi, în fiecare dimineață, apoi aplic și make up. O puteți achiziționa de pe toplineshop.ro.

Ruj Melkior x Alexia – abia lansat de către Alexia Eram împreună cu Melkior. Nu credeam că va intra la favorite, dar, de două săptămâni de când e la mine, l-am folosit extrem de des. Este mat, așa cum îmi place, într-un roz închis prăfuit, merge și în timpul zilei, dar și pentru o petrecere și, cel mai important, rezistă excelent multe ore. Îmi place mult și designul și sunt convinsă că va fi un succes. Costă acceptabil, comparativ cu produse similare ca și calitate, așa că trebuie să îl testați.

Lapte demachiant și apă micelară MARY COHR – primit, încercat și adorat. Îmi place mirosul, că reușește să curețe rapid machiajul și că are un ambalaj chic. În plus, ambele au și efect de hidratare și calmare a pielii. Eu mă bucur că le-am descoperit. Și pe ele le puteți achiziționa pe toplineshop.ro.

mary-cohr-eau-demaquillante-micellaire-douceur-400-ml

Apă termală de la AVENE – un produs vechi pe piață, la care mă întorc mereu, deși alternez și cu alte branduri. Îmi place mult cum se simte atât pe pielea curată, dar și pe tenul cu machiaj. Are și rol de fixare pentru make up. Este fresh, răcoritor și nu conține ingrediente dubioase care să afecteze tenul. Preferatul meu este recipientul de 30ml, deoarece îl iau cu mine în geantă prin oraș, dar și în kitul de travel.

Cam acestea au fost. În câteva zile plec undeva departe, așa că, în mod cert, pentru articolul din iunie o să am multe să vă povestesc. Până atunci, ne găsim pe Instagram – aici și pe canalul meu de Youtube- aici!

 • 22
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  22
  Shares
 • March 5, 2019
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice si de makeup accesibile WOW!
July 21, 2021
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *