Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2022)


uitam pe articolele făcute în ultimii ani pe acest subiect, cele de favorite în materie de produse cosmetice și de îngrijire, și am realizat multe dintre acetea au rămas cu mine și încă le folosesc. Totuși, în ultimul an am descoperit și câteva noi, unul chiar foarte recent, care îmi plac la nebunie și pe care le recomand, mai ales au un preț accesibil. Iată care sunt cele 6:

Fondul de ten Face Finity de la Max Factor – pe care îl găsiți și în DM, deci este la îndemână și care are un preț excelent. Pe tenul meu se comportă impecabil și suntem împreună de mai bine de un an. Nu are aspect prăfos, nu arată o mască, se mixează frumos și cu corectorul și apoi cu pudra translucidă pe care o aplic. Teoretic, el este 3:1, adică primer, corector și fond de ten, dar eu aplic și celelalte două produse. Rezistă chiar și 24 de ore, prin căldură, prin umezeală și stiu asta pentru l-am testat în toate situațiile posibile.

Primerul Lisse Minute de la Clarins – absolut fantastic și care chiar face minuni, mai ales pentru cineva cu un ten gras, așa cum îl am eu. Simt diferența în modul de a rezista al machiajului când îl aplic și când nu. Are un miros plăcut, nu ține fața și are un aspect catifelat. Lisse Minute estompează liniile, ridurile şi porii dilataţi. Și merită banii pentru e nevoie de doar un strop înainte de orice machiaj.

Crema corectoare de ochi de la CeraVe – un produs curat, bun pentru a fi aplicat în fiecare dimineață și seară, înainte de orice alt ser sau cremă de față. Chiar simt face o diferență și ajută îmi diminueze cearcănele sau pungile de sub ochi. Textura ultra lejeră se absoarbe rapid, nu încarcă zona sensibilă din jurul ochilor, și-i conferă prospețime și hidratare.

Cremele de corp de la Bath & Body Work – brandul pe care îl așteptam de mult în România și care, în cele din urmă, a deschis câteva magazine la noi, dar poate fi găsit și online. Sinceră fiu, zice orice cremă de corp de la ei miroase fabulos și se simte excelent pe piele, dar preferata mea este cea cu trandafiri. Ador răsfăț cu ea după o zi plină, odată ce ies din duș. face simt într-o grădină cu trandafiri.

Paleta de farduri Tasty Avocado de la I love Revolution – probabil cel mai drăgălaș ambalaj și un cadou excelent, indiferent de sezon sau de vârstă. Pe lângă aspect, ador multitudinea de culori, gamele de auriu, de verde, de marouri și de rozuri, pur și simplu mi se potrivesc. Au o formulă care nu curge și sunt pigmentate. Uneori recunosc îmi aplic farduri doar de dragul acestei palete. Prețul este absolut imbatabil versus palete de la alte branduri.

Săpun lichid de la Sonettgăsit la OTOTO București, dar care se vinde și pe alte siteuri precum vegis.ro. Consider este cal mai bun săpun din viața mea. Pe lângă formula vegana, mie îmi plac mirosul și consistența. Am optat pentr varianta cu trandafiri și efectiv simt e apă cu petale în ea. Nu usucă deloc pielea și are doar ingrediente naturale. Producătorul vine din Germania și văd toate produsele pe care le comercializează sunt ecologice.

fi curioasă aflu pe care dintre acestea le-ați încercat, doamnelor. Dacă aveți și alte recomandări pentru mine, ce ar fi trebuit includ sau ce merită cumpărat, mi le puteți lăsa mai jos, în comentarii!

 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  12
  Shares
 • October 29, 2022
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de makeup accesibile foarte bune
March 30, 2022
Produse cosmetice si de makeup accesibile WOW!
July 21, 2021
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *