Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2018)


Vă vine sau nu să credeți, dar aproape am ajuns la mijlocul toamnei. Eu una nu realizez când s-a făcut octombrie. Totuși, vremea încă ține cu noi, culorile copacilor sunt absolut superbe, avem struguri și pere, revenim la un hanorac pufos și la serile de stat la un vin și seriale. Nu e chiar așa rău nici în octombrie. Sper că ați văzut articolul unde vă dădeam 10 ponturi pentru a va amplifică starea de optimism pe timp de toamnă. Dacă nu, îl găsiți aici!

Desigur că dacă vremea e mai rece, se schimbă și multe dintre produsele de baie și cosmetice. Nu radical, dar parcă merge de minune un gel de dus cu ciocolată, schimbăm nuanța fondului de ten, testăm culori mai închise pentru ruj și lista poate continua. În plus, cu precădere pentru cele care au tenul uscat, este vremea pentru și mai multă hidratare, pentru uleiuri și creme ceva mai grase care nu erau compatibile cu vara și 30 de grade. Fără să mai lungesc această introducere, iată care favoritele mele în materie de cosmetice și produse de baie din ultima perioadă:

Fondul de ten Skin Perfect Ultra Coverage de la Seventeen este mai bun decât mi-aș fi imaginat. Promite că rezistă o zi întreagă pe față și chiar așa este. Nu lasă cute, nu se strânge și costă doar 70 de lei. Îmi place efectul mat, mai ales că euam tenul gras, aplicatorul sub formă de pompiță și faptul că este spornic și acoperă perfect cu o cantitate nu foarte mare de produs.

39946880_225813641621144_711676215681036755_n
Brow Contour Pro de la Benefit – un creion pentru sprâncene 4 în 1. Inițial m-a atra forma acestui produs, care îmi amintește de pixurile acelea în diverse culori pe care le aveam în copilărie. Cred că știe oricine că sunt fana produselor pentru sprâncene Benefit, dar acesta îmi place și mai mult deoarece evidențiază sprânceana datorită nuanței deschise pentru iluminare care se aplică exact dedesupt. Mi-ar fi plăcut să aibă și periuță de aranjare a firelor, totuși.

Benefit-Brow-Contour-Pro-4-in-1-Pencil-1-1100x819

Balsamul de păr Moisture & Shine Conditioner Fleur D’Oranger de la Morrocanoil cu miros de portocale, la fel de bun ca oricare produs de păr de la acest brand. Personal, îmi lasă părul hidratat și mătăsos. Și nu este nevoie să stau ore întregi cu el, deoarece își face efectul după doar 2-3 minute aplicat după șamponare și clătire.

Rujurile SuperStay Matte de laMaybelline – efectiv le ador pentru că rezistă mult pe buze, chiar și după ce am băut cafea și mâncat. Se aplică ușor cu pensula, sunt super mate, nu usucă buzele și nici nu se demachiază atât de greu precum altele similare la preț. Eu le-am găsit în DM și sunt undeva până în 30 de lei.

Săpunul de mâini de la Meli Melo Deco – l-am pus aici nu atât pentru produs, dar pentru ambalaj. Eu îl am pe cel cu gogoși pe el, în tonuri de roz și arată senzațional. Săpunul miroase a prăjituri, dar nu pot spune că este foarte consistent. Totuși, intenționez să pun altceva în recipient. Eu vi-l recomand dacă vreți un alt fel de săpun lichid la voi în baie sau pentru decor.

Cam acestea au fost favoritele din toamna asta. Sunt curioasă ce alte recomandări aveți pentru mine, așa că, le puteți lăsa mai jos!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • October 10, 2018
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019
Noul meu ritual de îngrijire anti-rid (C)
July 15, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *