MASTERING Facebook & Instagram Ads – Curs pentru ANTREPRENORI


Nu știu cum a început 2021 pentru tine, antreprenorule, dar sper că știi ce îți doriți pentru businessul vostru și că ai deja un plan bine pus la punct pentru anul în curs. Dacă ești antreprenori și vreți să îți crești vanzarile  online, atunci cu siguranță acest curs este pentru tine!

Am peste 8 ani de experiență în Digital, 6 ani experiență în agenții de publicitate, de 2 ani sunt Freelancer Digital Strategist, sute de clienți, sute de mii de euro investiți în bugete de media, zeci de mii de campanii făcute pe Facebook și pe Instagram, zeci de traininguri ținute.

În 2020 am avut 4 ediții de Training Facebook Ads pentru antreprenori, nivel mediu-avansat, dar, de data asta, vorbim de un Training mult mai extins, dar care are același focus: cum să obții mai multe conversii. În plus, vei învăța toți pașii necesari pentru a-ți administra singur reclamele pe Facebook și pe Instagram, retargetare, care sunt metricii la care să te uiți în funcție de obiective, cum să citești un raport, ce înseamnă o optimizare și cum să gândești mixul de aduri necesar pentru brandul tău.

STRUCTURA TRAINING

Ziua 1, 3h, 22 IANUARIE 2021, 11:30 – 14:30:

📌 Setările contului de Business Manager

📌Cum setezi o campanie pe Facebook și pe Instagram

📌Tipuri de obiective în campanii

📌Creativul campaniei

📌Targetări și tipuri de audiențe

📌Setările campaniei

📌Optimizările campaniei

📌Exercițiu real pe bază celor prezentate

Ziua 2, 3h, 23 IANUARIE 2021, 11:30 – 14:30:

📌Pixel și setarea pixel events conform user flow

📌 Remarketing

📌Metrici și raportare

📌 Best practice – funnel de vânzări

📌Tooluri utile pentru campanii pe viitor

📌Temă pentru acasă

De ce te ajută acest Training dacă ești antreprenor

La edițiile din 2020 pentru varianta beta a acestui training au participat peste 20 de antreprenori, iar cu jumătate dintre ei am și colaborat mai departe pe partea de Strategie de Social Media și Facebook și Instagram Ads management lunar. Cursul din 2021 este mult mai complex, excelent pentru a învăța cum să înțelegi cum te pot ajuta cu adevărat cele două rețele sociale să ai mai multe leaduri sau conversii, de ce e relevant să faci optimizări și să verifici lunar rapoartele, în ce îți bagi banii de media, legătură între aceste rețele sociale și websiteul tău, cum să gândești strategic când alegi aceste canale, cum să fii independent și să reușești să folosești Facebook și Instagram Ads la potențialul lor maxim, precum și trucuri sau schimbările din prezent.

PREȚ: 499 lei,  final pe factură.

Te aștept cu drag să te înscrii pe adresă luminița.balaban@read-my-mind.ro sau să îmi lași orice întrebare mai jos, în comentarii sau pe Facebook Chat – aici!

 

 • 504
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  504
  Shares
 • January 13, 2021
-->

Poate te interesează

Surse de clienți pentru freelanceri
January 11, 2022
În 2022 vrei să devii freelancer? Atunci ai nevoie de această carte!
January 06, 2022
Scriu la prima mea carte și mă gândesc să aleg Print One Book – platforma pentru autori independenți (P)
July 26, 2021
Cât de greu este să delegi munca?
November 19, 2020
Cum am scăpat de frica de a pierde clienți
October 19, 2020
8 lucruri care te ajută să fii productiv când lucrezi de acasă
May 08, 2020

5 Comments

miclos laur
Reply January 15, 2021

Ai aparut si tu cu un curs copy-paste de pe udemy sau Youtube si te dai mare om de digital.

Ce te recomanda?
Ce cursuri ai facut?
Ce calificare ai?
Ce REZULTATE ai?

  Luminita Balaban
  Reply January 15, 2021

  Buna, Laur!
  Am vazut intrebarea ta pe blog si ma gandeam sa te invit pe Linkedin la mine: https://www.linkedin.com/in/luminitabalaban/, iar daca vrei sa iti trimit un Portofoliu.
  Nu este copy paste si poti vedea feedbackul clientilor care au facut varianta de curs de anul trecut (fara Instagram) anul trecut aici: https://www.read-my-mind.ro/curs-facebook-ads/
  Ma recomanda anii de experienta, zecii de clienti, sutele de mii de euro bagat in media, zecile de mii de campanii, rezultatele pe o multime de branduri.
  Multumesc pentru intrebare! Ai primit si mail. :)

Cătălin Sura
Reply August 24, 2021

Ce pot spune la finalul acestui training: ușor de înțeles pentru începători și cu o mulțime de informații practice de aplicat. Am apreciat în primul rând cum a fost structurat cursul dar și cum au fost descrise intuitiv detaliile care pot scăpa cuiva ca mine aflat la început în social media, de la obiectivele reale ale unei campanii până la analiza finală a acesteia, metrici și raportări.

Pe scurt, acest training mi-a oferit imaginea de ansamblu, de la ce unelte ofera Fb / ce reglementări trebuie respectate, până la cum să promovezi corect un business în social media. De la ‘soluții rapide’ de promovare până la planificare și obiective pe termen lung. Cum uneori Fb te poate ajuta dacă te ajuți și singur - cât de dinamic, intuitiv și optimizat este website-ul companiei sau cât de bine îți cunoști audiența.

Un curs care poate fi pus cu siguranță în practică și pentru care adaug la final un mulțumesc sincer.

  Anca Novaceanu-Tirziu
  Reply September 22, 2021

  Pentru cine decide sā se înscrie, pregătiți-vă mai mult decât atenția, luați-vă caietul şi pixul/ deschideți notes şi țineți ads managerul handy, pentru că e un curs de practicat, nu de ascultat

  Este un curs complet, bine structurat, pus la punct, cu informație super concentrată şi up to date, foarte important. Se simte experienta creatorului de la inceput pana la sfarsit.

  Recomand oricui vrea sa invete si sa practice, merita din plin investitia! Abordarea este foarte hands on si bazata pe experienta, nu teorie goala.
  This is not your average ads class

Corina Dumitriu
Reply August 25, 2021

Am facut cursul Training Facebook & Instagram Ads in data de18 august si m-am bucurat de 4h pline de noi cunostinte. Pe langa explicatii am facut si practica, modele de campanii. Am primit pe mail si parte din inregistrarea trainingului si posibilitatea de a adresa intrebari oricand. Am avut exemple si de "asa nu", cat sa intelegem unele greseli mai comune sau din contra, mai putin stiute.
Campaniile FB si Insta sunt un must al acestor vremuri si un mod de a-ti sustine business ul online. Lumi are multe traininguri interesante, dar si sfaturi utile si as recomanda oricui o astfel de colaborare. Multumesc pentru ajutor, incurajare, lectii! Am sa revin cat de curand la noi "lectii de business online", pentru ca vreau sa fac lucrurile cat pot de corect.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *