MASTERING Facebook & Instagram Ads – Curs pentru ANTREPRENORI


Nu știu cum a început 2021 pentru tine, antreprenorule, dar sper că știi ce îți doriți pentru businessul vostru și că ai deja un plan bine pus la punct pentru anul în curs. Dacă ești antreprenori și vreți să îți crești vanzarile  online, atunci cu siguranță acest curs este pentru tine!

Am peste 8 ani de experiență în Digital, 6 ani experiență în agenții de publicitate, de 2 ani sunt Freelancer Digital Strategist, sute de clienți, sute de mii de euro investiți în bugete de media, zeci de mii de campanii făcute pe Facebook și pe Instagram, zeci de traininguri ținute.

În 2020 am avut 4 ediții de Training Facebook Ads pentru antreprenori, nivel mediu-avansat, dar, de data asta, vorbim de un Training mult mai extins, dar care are același focus: cum să obții mai multe conversii. În plus, vei învăța toți pașii necesari pentru a-ți administra singur reclamele pe Facebook și pe Instagram, retargetare, care sunt metricii la care să te uiți în funcție de obiective, cum să citești un raport, ce înseamnă o optimizare și cum să gândești mixul de aduri necesar pentru brandul tău.

STRUCTURA TRAINING

Ziua 1, 3h, 22 IANUARIE 2021, 11:30 – 14:30:

📌 Setările contului de Business Manager

📌Cum setezi o campanie pe Facebook și pe Instagram

📌Tipuri de obiective în campanii

📌Creativul campaniei

📌Targetări și tipuri de audiențe

📌Setările campaniei

📌Optimizările campaniei

📌Exercițiu real pe bază celor prezentate

Ziua 2, 3h, 23 IANUARIE 2021, 11:30 – 14:30:

📌Pixel și setarea pixel events conform user flow

📌 Remarketing

📌Metrici și raportare

📌 Best practice – funnel de vânzări

📌Tooluri utile pentru campanii pe viitor

📌Temă pentru acasă

De ce te ajută acest Training dacă ești antreprenor

La edițiile din 2020 pentru varianta beta a acestui training au participat peste 20 de antreprenori, iar cu jumătate dintre ei am și colaborat mai departe pe partea de Strategie de Social Media și Facebook și Instagram Ads management lunar. Cursul din 2021 este mult mai complex, excelent pentru a învăța cum să înțelegi cum te pot ajuta cu adevărat cele două rețele sociale să ai mai multe leaduri sau conversii, de ce e relevant să faci optimizări și să verifici lunar rapoartele, în ce îți bagi banii de media, legătură între aceste rețele sociale și websiteul tău, cum să gândești strategic când alegi aceste canale, cum să fii independent și să reușești să folosești Facebook și Instagram Ads la potențialul lor maxim, precum și trucuri sau schimbările din prezent.

PREȚ: 499 lei,  final pe factură.

Te aștept cu drag să te înscrii pe adresă luminița.balaban@read-my-mind.ro sau să îmi lași orice întrebare mai jos, în comentarii sau pe Facebook Chat – aici!

 

 • 401
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  401
  Shares
 • January 13, 2021
-->

Poate te interesează

Cât de greu este să delegi munca?
November 19, 2020
Cum am scăpat de frica de a pierde clienți
October 19, 2020
8 lucruri care te ajută să fii productiv când lucrezi de acasă
May 08, 2020
Am primit o zi în care am făcut NIMIC în pandemie
May 03, 2020
Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Nomad Digital în Asia de #COVID19
March 08, 2020

2 Comments

miclos laur
Reply January 15, 2021

Ai aparut si tu cu un curs copy-paste de pe udemy sau Youtube si te dai mare om de digital.

Ce te recomanda?
Ce cursuri ai facut?
Ce calificare ai?
Ce REZULTATE ai?

  Luminita Balaban
  Reply January 15, 2021

  Buna, Laur!
  Am vazut intrebarea ta pe blog si ma gandeam sa te invit pe Linkedin la mine: https://www.linkedin.com/in/luminitabalaban/, iar daca vrei sa iti trimit un Portofoliu.
  Nu este copy paste si poti vedea feedbackul clientilor care au facut varianta de curs de anul trecut (fara Instagram) anul trecut aici: https://www.read-my-mind.ro/curs-facebook-ads/
  Ma recomanda anii de experienta, zecii de clienti, sutele de mii de euro bagat in media, zecile de mii de campanii, rezultatele pe o multime de branduri.
  Multumesc pentru intrebare! Ai primit si mail. :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *