Dimineata de dupa cafeaua cu el…


Daca ai vazut o femeie la 8 dimineata zambind stupid pe strada, cel mai probabil sa fi fost cu capul in nori, indragostita sau doar sub efectul sexului. E fericita pur si simplu. Oamenii se grabesc, orasul freamata, dar ceasul ei ticaie diferit, cel putin pentru cateva minute…

Dimineata aia cand te trezesti pentru prima data impreuna cu El, cand ai depasit teama acelui moment si eternele intrebari daca va fi ok, daca ajungi sau nu la orgasm, daca te va tine in brate dupa, daca te va trezi cu un sarut pe abdomen, o mangaiere pe san si o cana de cafea calda. Si asa a fost, ba mai frumos chiar. S-a oferit sa te duca acasa, dar ai simtit ca vrei putin aer.

Plimbarea de a doua zi, dupa prima noapte petrecuta impreuna, este, poate, unul din cele mai minunate momente pentru Ea. Totul pare posibil, in mintea Ei se deruleaza zeci de filme cu happy end, ofera un ban cersetorului din colt, observa ce frumos raman in urma ei copacii, se simte sexy si fara make up, pluteste. Asa incepe ziua Ei perfecta. Apoi El ii da acel SMS magic in care ii spune ca a fost minunat si ca este cea mai frumoasa femeie. Chicoteste, dar se opreste mai intai sa-si cumpere ceva dulce, il lasa putin sa astepte, apoi ii trimite un zambet care spune mai mult decat o mie de vorbe. Nu e inca timpul sa isi sune prietenele pentru a le povesti. E momentul ei intim, e fericirea pe care nu simti sa o imparti cu altii de teama de a nu se diminua pusa in cuvinte. E speranta ca, poate, chiar daca este al naibi de greu, mai exista iubire si ca undeva acolo cineva isi va dori sa o faca fericita.

Daca ai zarit-o, zambeste-i inapoi! Posibil sa traiasca un moment unic… sau doar inceputul unei frumoase povesti de iubire. 

Foto: weheartit.com

 

 • 157
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  157
  Shares
 • January 7, 2014
-->

Poate te interesează

Hai doar să ne întâmplăm!
October 16, 2016
Ar fi putut fi iubire dacă unul din ei ar fi ridicat ochii din telefon
June 08, 2016
Intalnire cu barbatul cu parul ciufulit
April 05, 2015
Intalnire cu un barbat insurat
March 29, 2015
Intalnire cu primul dupa El
March 25, 2015
Intalnire cu un strain
March 15, 2015

1 Comments

ciubix
Reply September 16, 2014

superb :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *