Testez cum este să fii Digital Nomad – 2 luni în Asia!


Nu știu dacă vă amintiți, dar, în martie anul trecut scriam un articol pe acest blog unde vă spuneam despre “nomazii digitali”, ce sunt ei, ce fac și cum își câștiga existență călătorind în diverse colțuri ale lumii. Mă intriga să aflu mai multe și să cunosc nomazi digitali. Jumătate de an mai târziu am decis că vreau să experimentez acest stil de viață. Am hotărât să plec în Asia pentru o perioadă. Știam că o voi face, indiferent de consecințe, chiar cu riscul de a-mi pierde locul de muncă. Nu pot explica în cuvinte sentimentul, ci știu că am simțit că acesta este momentul și că a venit vremea să fac acest pas. Habar nu am ce voi simți la final, dar știu că această experiență va schimba o parte din mine. Rămâne de văzut în ce mod.

Nu mai am nici vârstanecesarâ și nici nu sunt genul să mă arunc cu capul prostește înainte. Am un job pe care îl ador în România și mă leagă multe de această țarâ. Sunt unul dintre cei puțini care au ales să trăiască în București și care este cu adevărat fericit ca om cu ceea ce are și simte în acest oraș. În același timp, călătoriile sunt sursa mea de adrenalină, pastila energetică cu care mă alimentez și principalul scop pentru a face bani.  Ținând cont de toate acestea, am chibzuit mult cum să fac pasul spre Digital Nomad. Marturiesc sincer că 2 luni în Asia înseamă un test cu mine. O să trag la final concluzii și o să analizez dacă mă reprezintă. Este cumva ciudat pentru că mă simt ca și cum ar trebui să aleg între doi bărbați la care țin la fel de mult. Atât mediul familiar din București, cât și viața între bagaje și aeroporturi îmi sunt benefice. Mi le doresc deopotrivă, iar soluția pe care am ales-o este de a face un mix între cele două.

Desigur că nu oricine își permite luxul de a lucra din orice colț de lume. Cum nu oricine are un șef și o echipă care îi oferă suport pentru a-și îndeplini visul. Cred cu tărie că nebunia mea se va transforma într-o poveste care îi va inspira și pe alții să aibă curaj pentru a-și urma inima. Am emoții, am temeri, am supoziții, am și prejudecăți. Mă opun lor fără a fi agresivă, ci cu zâmbetul pe buze deoarece știu că toate vin din interiorul meu. Nu lupt ci le las să iasă la exterior, să le izbească realitatea, ca apoi să judec prin ochii unui om care a trăit, nu doar și-a imaginat sau a visat să facă ceva. Sunt recunoscatoate Universului pentru omul care sunt azi, cel care a luat o valiză, multe bilete de avion, un laptop, ceva bani și a pornit în lumea largă, la mii de kilometri depărtare de rutină sau de confort.

O să revin cu impresii atât aici, dar și pe vlog, acolo unde veți putea vedea parcursul unie fete prin Asia, experiențele sale, cum poți să lucrezi și să vizitezi în același timp, să faci bani și să călătorești, să te adaptezi rapid în diverse țări și să rămâi echilibrat, indiferent de tentații. Nu zic că va fi ușor, dar simt că pot. Am pornit spre Singapore, urmează Kuala Lumpur, Thailanda, Cambodgia și Vietam. Vă aștept să vă abonați la canalul de Youtube și să îmi lăsați orice întrebare despre digital nomazi, despre Asia sau orice subiect pe care considerați că nu l-am acoperit în vloguri! 🙂

 • 191
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  191
  Shares
 • January 27, 2018
-->

Poate te interesează

Locurile boeme din București, micul Paris!
June 20, 2021
NOMAD DIGITAL pe insulă (Tenerife 2021)
February 25, 2021
Cum este de fapt la un RETREAT DE FEMINTATE
September 30, 2020
10 locuri preferate din București
May 29, 2020
Propuneri de vacanțe tip experiență pentru 2020
December 30, 2019
HAI CU MINE ÎNTR-UN RETREAT DE YOGA ÎN BALI ÎN IANUARIE 2020!
July 25, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *