Află cele mai noi trenduri în Marketing Digital la #DigitalForum16


Dacă trăiești pe această planetă și în acest secol, atunci sigur vei dori să afli mai multe despre Marketing Digital, fie pentru business-ul tău, pentru agenția la care lucrezi sau pentru propriul brand. În acest sens, îți recomand și te invit la cea de-a X-a ediție a Digital Marketing Forum. Evenimentul are loc pe 25 și 26 februarie, la Crowne Plaza și este structurat în 2 părți: ziua 1 este dedicată conferințelor, iar cea de a două unui training avansat dedicat modalităților de aplicare a psihologiei și a principiilor persuasiunii în email marketing, prin design și copywriting, susținut de unul dintre trainerii de top din UK, Kath Pay.

Speakerii prezenți vor prezența cele mai noi tendințe, soluții de optimizare a campaniilor online și studii de caz relevante. Pe lângă vorbitorii locali, există 4 invitați speciali: Milos Obradovic (Integrated Creative Director Leo Burnett), Kath Pay (Digital Marketing Consultant și Trainer Holistic Email), Tibor Gulyas (Innovative Technology Lead POSSIBLE Games) și Amdras Nagy (Project Director POSSIBLE Games).

Conferința este structurată în 3 părți, iar în ultimul interval, puteți alege între 3 paneluri: Marketing Next, Marketing Solutions și Marketing Inspiration. Eu am ales deja unde merg. Rămâne să analizați și voi agendă completă și să va înscrieți la #digitalforum16!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • February 16, 2016
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *