De ce fac un CURS DE ACTORIE


Dacă mă urmăriți de ceva timp, sigur știți că m-am apucat de vlogging acum 6 luni. O să fac o mică introducere prin a vă spune că acum tot atâtea luni de zile aveam fobie de cameră și nu îmi plăcea deloc să fiu filmată. Nu eram confortabilă cu mine pe video, îmi uram vocea și mă bloca orice buton roșu aprins. Culmea, pentru că în “realitate” sunt foarte sociabilă, pot discuta cu oricine, râd uneori ca un copil și sunt mega energică. Marea mea provocare cu mine a fost, cum povesteam în acest articol, să depășesc această teamă. Așa am început un travel vlog, din dorința de a învață să filmez, să editez și, mai presus de orice, de a învăța despre mine, fără frică de a fi judecată public. La fiecare clip pe care îl urc –aici! observ greșeli, fie de dicție, fie în ce privește coerența, fie a modului de a filma. Puțini știu cât este de complicat să faci vlog, cu precădere unul de călătorii unde totul se petrece “aici și acum”, nu ai un scenariu bine stabilit și nu poți să scrii în prealabil replicile. Multe cadre le prinzi spontan și este imposibil să tragi duble deoarece ai fi pierdut momentul.

În acest sens, am ales să îmbunătățesc ceva la mine deoarece îmi doresc să vă placă tot mai mult și să cresc acest canal alături de voi (dacă nu ați apăsat încă butonul de SUBSCRIBE, să știți că puteți face asta acum. V-aș super mulțumi și promit și multe cadouri pentru prietenii abonați!). Întâmplarea face să ajung la Dream&Act, Școala de actorie coordonată de trei femei creative. Ștefana Badiu este actriță și este posibil să o fi văzut la teatru. Pe Irina poate ați întâlnit-o la vreun training de dezvoltate personală în cadrul unui teambuilding cu firma. Pe cea de-a treia nu am cunoascut-o încă. În prezent, la Dream&Act a început un curs de actorie pentru începători care ține trei luni.

Recunosc că am mers destul de reticenta la prima ședință. Știam că va dura trei ore și mă gândeam că o să mă plictisesc sau că voi fi cea mai în vârstă de acolo. Nu am avut dreptate și mă bucur enorm. Am descoperit 13 persoane complet diferite, din medii, cu vârste și cu personalități foarte diferite, atât cam i-am cunoscut până acum. Mi se pare incredibil că am interacționat atât de bine de la prima vedere și că nu am simțit când a trecut timpul la curs. Am făcut tot felul de jocuri creative menite să ne facă mai dezinhibați în fața publicului și să ne provoace în interacțiunea cu cei din jur. Am râs mult de tot, am construit o poveste, am plecat acasă încărcată de energie pozitivă.

Spunea Ștefana la începutul cursului că o să ne fie dor între ședințe. Acum înțeleg la ce se referea. Abia aștept ziua de vineri și ce va urma. Se pare că la final vom juca într-o piesă de teatru reală. Wow! Cred că Dream&Act este locul unde vii pentru dezvoltare personală, fie că ești agent de vânzări sau vlogger, dar pleci cu multă bună dispoziție și cu prieteni noi. O să vă povestesc cum a decurs această experiență pentru mine, într-un articol viitor. Ceea ce trebuie să știți este că pe 6 noiembrie pornește cursul pentru încă o grupă de actori începători – aici. Dacă vă doriți să participați, puteți să îmi lăsați mai jos un comentariu sau un mesaj pe orice rețea socială. Vă asigur că merită fiecare ban și că vă veți îmbunătăți comunicarea cu toți cei din jurul vostru, pe plan profesional și personal!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • October 20, 2017
-->

Poate te interesează

Filme și seriale pe care noi femeile le așteptăm la final de 2021
November 22, 2021
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)
June 26, 2020
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
Festivalul Teatru sub lună #5
June 18, 2019
Minunile se petrec atunci când ieși din zona de confort
January 30, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *