Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!


Decizia de a face Trainingul online Facebook Ads cu focus pe conversii pentru antreprenori a venit odată cu pandemia. Recunosc că nu aș fi avut timpul să fac acest lucru și nici nu m-aș fi gândit, deoarece, până acum, am ținut acest curs doar pentru câte un client, total aplicat pe afacerea lui, cu date din spatele platformei lui, cu exemple concrete, cu analiză, cu pași  de îmbunătățire sau inițiere reclame pe Facebook care să îl ajute să își îndeplinească obiectivele, fie că acestea erau să își crească numărul de likeuri, expunerea, traficul pe site, leadurile sau vânzările online. Dar, cum stăteam eu pe un grup de Whatsapp dedicat antreprenorilor români, am realizat câtă nevoie au acum de reinventare, de focus pe digital, iar cea mai la îndemână modalitate pentru ei rămâne Facebook. Și oricât aș vrea să ajut toți antreprenorii români, nu am cum până nu fac un audit pe business-ul lor, urmată de o strategie de comunicare și promovare în online. Totuși, ținând cont de faptul că mulți nu au buget pentru așa ceva, nici de o persoană care să se ocupe de conținut și reclame pentru ei, pot să îi ghidez în a înțelege mai bine cum se fac adurile pe Facebook, ce stă în spatele Business Manager, cum alegem o campanie, cum o setăm, cum o urmărim și cum o măsurăm.

Astfel a avut loc Ediția nr 1. Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori, pe 6 aprilie. A fost vorba de un pilot, anunțat doar pe grupuri interne de Facebook și Whatsapp, dar a reunit 8 antreprenori. Cursul a avut 4 ore, din care o oră de întrebări și răspunsuri. Am vorbit despre setări, structura unei campanii, optimizări, remarketing, conversii, Facebook Pixel și am văzut o serie de exemple de succes. Apoi am deschis împreună o campanie cu obiectiv de conversie în timp real, iar la final ne-am focusat pe o vedere de ansamblu, strategică, înainte de a porni promovarea prin canalul Facebook. Participanții au promis să pună în practică cele aplicate. Cu fiecare, în măsura în care doresc, voi avea o discuție prin Skype individuală, de minim o oră, pentru a vedea ce nelămuriri au concret. Până atunci, fiecare dintre ei a primit temă pentru acasă, 10 exerciții pe care să le dezbatem ulterior. Asta deoarece eu cred că practica este cel mai bun mod de a învăța teoria și că, odată deprinsă informația despre modul de adiministrare a reclamelor pe Facebook, succesul ține de testare, îmbunătățire, ținerea pasului cu trendurile, contextualizare și găsirea formulei potrivite, mixului necesar de campanii pentru business-ul tău, astfel încât să se atingă KPI-îi doriți.

Între timp am primit și alte cereri, așa că, mă bucur să anunț Ediția nr. 2 Training Online Facebook Ads pentru antreprenori cu focus pe conversii. Are loc pe 23 aprilie, între 14:00 și 18:0,0, pe Skype. Și de data asta va fi vorba de un tarif redus + plus o oră de consultanță gratuită, deoarece înțeleg nevoile din prezent. Totul va fi foarte aplicat și aplicabil, așa că nu discutăm doar teorie care poate fi găsită în orice clip de Youtube sau în Helper-ul de la Facebook, ci exemple concrete, trucuri din experiența mea de 8 ani, mii de campanii, zeci de clienți și sute de mii de euro administrate în această platformă. Toți cei interesați sunt rugați să trimită un email: luminița.balaban@read-my-mind.ro pentru a afla detalii despre înscriere și cum pot participa. Este de dorit să mentioneze din start care este afacerea lor. Iar în trainingul nu vor fi mai mult de 10 antreprenori, deoarece îmi propun și o comunicare ulterioară cu aceștia, dar și între ei, deoarece niciodată nu știi când apare o oportunitate de business sau un viitor parteneriat.

Până luați decizia de a vă înscrie sau nu, o să vă invit să vedeți și ce au spus participanții din prima serie, prin comentariile la acest articol și să vă las să vedeți care va fi structura Trainingului Online Facebook Ads pentru antreprenori

📌 Setările contului de Business Manager
📌Cum setezi o campanie
📌Tipuri de obiective în campanii
📌Setări si optimizări campanie
📌Pixel și conversii
📌 Remarketing
📌Metrici și raportare
📌 Best practice – funnel de vânzări
Training 3h + 1h Q&A + call 1h practic cu fiecare participant ulterior.

Aștept email-urile doritorilor pe adresa luminița.balaban@read-my-mind.ro sau întrebările, mai jos, în comentarii, sau pe Facebook Chat – aici!

 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  10
  Shares
 • April 6, 2020
-->

Poate te interesează

Când lucrezi pe cont propriu trebuie să înveți să gestionezi perioadele mai libere
November 22, 2022
Am lansat LIBERTY DIGITAL – echipa de freelanceri seniori de care ai nevoie!
November 15, 2022
4 ani pe cont propriu, de la freelancer la antreprenor
October 05, 2022
Câteva greșeli pe care le-am făcut în freelancing
May 04, 2022
Credințe limitative în freelancing
January 20, 2022
Surse de clienți pentru freelanceri
January 11, 2022

15 Comments

Balaban Alexandru
Reply April 7, 2020

A fost foarte util trainingul. Lucruri ce îmi păreau foarte complicate îmi par mult mai simple acum.
Mulțumesc!

Vlad Mihalachioiu
Reply April 7, 2020

Am participat la trainingul Luminitei. Foarte bine documentat ai explicat. Am inceput sa fac exercitii din prima zi si acum astept sedinta de 1:1. Multumesc si recomand!

  Nita Andreea
  Reply September 1, 2020

  Este un training intensiv, plin de informații și explicații, pentru cine vrea să înțeleagă până la ultimul detaliu cum funcționează ads pe Facebook. Recomand în special pentru antreprenorii medii și mari.

  Florentina Savu
  Reply December 3, 2020

  Am participat si eu la training-ul de ieri. Luminita a facut "lumina" in ceea ce priveste Facebook Ads & Contents. Desi sunt multi termeni tehnici, daca iti iei notite si esti atent, reusesti sa tii pasul, cu atat mai mult cu cat Luminita raspunde la absolut toate intrebarile si nelamuririle pe care le ai.

Adrian C. BĂJENARU
Reply April 8, 2020

Foarte pretioase informatiile oferite de Luminita. Ma bucur ca am luat parte la un astfel de training foarte bogat in informatii dar si util prezentat deasemenea intr-o maniera foarte profi.

Recomand cu drag oricarui antreprenor care isi doreasca sa creasca.

Cu Recunostinta, A.

Anca Cristina Maftei
Reply April 9, 2020

Multumesc pentru trainingul de fb ads. a fost o experienta utila, desi cred ca voi apela si pe viitor la ea pentru ajutor sustinut, dat fiind ca este un nivel avansat acesta. Multumesc pentru profesionalism si atitudinea deschisa.

Olesea
Reply April 9, 2020

Un training complex si foarte util despre un subiect in care este cam greu sa te descurci singur. Expertiza si pasiunea Luminitei pentru acest domeniu s-au simtit pe parcursul a celor aproape 4h de curs. Iar dorinta ei de a ajuta alti antreprenori este foarte refreshing in situatia in care suntem acum. Multumim!

  Tudor
  Reply September 3, 2020

  Cursul este foarte bogat in continut si informatii noi, chiar si pt cineva de nivel mediu in online, dar daca il intelegi te va face sa poti crea add-uri customizate pe nevoile tale si sa le urmaresti eficienta. Cu siguranta nu vei retine toti termenii, dar partea faina e ca iti poti descarca inregistrarea si o poti urmari de cate ori doresti. Big up pt Luminita! Sper sa colaboram si pe proiecte concrete. Merci!

LeliaP
Reply April 9, 2020

Desi ma consider la nivel avansat in ceea ce priveste crearea campaniilor pe fb, cred ca orice curs, chiar daca il repeti, iti va arata lucruri noi. Mi-a folosit si mie cursul, insa as recomanda sa faci si un modul pentru incepatori. Multumesc si mult succes!

roxana bursuc
Reply April 10, 2020

am reușit să petrec timp într-un mod util asistând la trainingul susținut de către tine, recomand cele 4 ore plus exercițiu și, de ce nu, 1:1.
spor pe mai departe și mulțumesc!

Amelia
Reply April 14, 2020

Un curs concis, cu elemente importante bine punctate si sustinute prin exemple. Recomand urmarea cursului, o recomand pe Luminita, al carei added value se datoreaza implementarii, follow up-ului dar si ajustarii campaniilor pe care le preia. Succes!

Ionita ion
Reply September 2, 2020

Din punctul meu de vedere a fost un curs bine documentat si foarte bine explicat. Luminita are un talent nativ în mentoring. Am reusit sa tin pasul cu termenii si continutul cam jumătate de curs pentru restul ma bazez pe înregistrare. Buna ideea cu înregistrarea. Intr-un cuvant excelent, recomand

Oana
Reply September 2, 2020

Un training complex, bine documentat si cu multe exemple aplicate pentru a sedimenta informatia. Cred ca este esential pentru orice antreprenor la inceput de drum, fie ca vrea sa isi gestioneze singur partea de digital sau o externalizeaza dar vrea sa inteleaga cum functioneaza aceasta latura a businessului sau. Recomand din tot sufletul!

Sabrina
Reply December 4, 2020

Recomand trainningul facut de Lumi tuturor celor care au un start up si vor sa isi plaseze produsul in online(trebuie as spune chiar) si celor care au facut outsourcing dar au nevoie sa vorbeasca aceiasi limba cu cei care le implementeaza strategiile. Desi este un curs destul de lung si complex it’s totally worth it! Well done Lumi!

Cori
Reply December 21, 2020

sunt foarte mulțumită de cursul pentru facebook ads, am căpătat o structura după care sa urmăresc eficienta campaniilor mele, ceea ce îmi și doream.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *