Cu sau fara par in aceasta vara? (P)


Am ajuns la cea de a treia sedinta de epilare definitiva cu IPL la Nomasvello si va pot da cateva update-uri, pentru cele (cei) care nu s-au hotarat inca daca sa faca acest pas sau nu. Zona axiala nu este atat de dureroasa, dar atentie daca aveti fire de par ceva mai blondute sau saten deschis deoarece, IPLul nu ajuta. Dar, folosind aceasta metoda, veti scapa cel putin de pilozitate excesiva. In plus, fata de ceea ce precizam in primele 2 articole ( art 1 si art 2) pe acest subiect, chiar insist sa nu mergeti la sauna si piscina imediat dupa epilat, sa nu luati niciun fel de pastila in ziua respectiva, nici macar un paracetamol, sa fiti odihniti(e) si inarmati(e) cu un device in timpul sedintei, pentru a uita de durere.

Inca putin si mergem la mare, asa ca am cel putin 2 vesti bune de la Nomasvello pentru voi:

– exista noi centre Nomasvello in tara, asa ca nu mai aveti nicio scuza, astfel:  in Brasov(din 13 martie), Iasi( din 3 aprilie) si Ploiestidin 25 aprilie) si tot mai multe in Bucuresti. Lista completa – aici!

-In luma mai, Nomasvello ofera pachetul Folliculless: la 2 zone maxi (brate, picioare) epilate, Nomasvello va ofera 50% discount la o zona mini (mustata, axila, perineu)

Asa ca, in acest sezon cald te vei bucura mai mult, nu mai pierzi timpul cu epilatul mai des si ai o piele fina si matasoasa care te va face cu siguranta mai increzator(oare) si mai fericit(a)!

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • May 15, 2015
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019
Noul meu ritual de îngrijire anti-rid (C)
July 15, 2019

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *