Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ


 

La fieare început de an, orice om de comunicare analizează tendințele în domeniu și caută să se alinieze în ceea ce privește trendurile. Cu această ocazie, Revistă BIZ lansează un nou eveniment, Content Creators. Acesta are loc pe 29 ianuarie, la Hotel Raddison Blue din București. Așadar, cei care lucrează în agenții, în digital, freelancerii sau creatorii de conținut independenți sunt cei care ar trebuie să fie prezenți în sală pentru a afla noutăți și a pune întrebări despre conținut și marketing digital de la specialiștii din industrie.

Iată care sunt o parte din speakerii de la prima ediție Content Creators: Cosmin Nedelcu, Micutzu; Alexandru Pomană, 99%; José Borralho, Consumer Choice Europe; Alex Gâlmeanu, Fotograf, Radu Constantin, vlogger; Toader Păun, Europa FM, Ruxandra Babici, Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi, Kubis Interactive, George Ioniță, First Content;  Khaled El-Solh și Anamaria Băjan, Caroli Foods Group.

Conținutul de calitate rămâne o componentă extrem de importantă în mixul de comunicare

Trăim în vremurile în care oricine este sau poate fi un creator de conținut. Este prea mult conținut de proastă calitate, cu precădere în ceea ce privește brandurile. Nu oricine știe să facă acest lucru, să folosească uneltele necesare sau să construiască o poveste. Acesta este motivul pentru care am convingerea că oamenii din spatele unui brand trebuie să lucreze cu profesioniști și să îi lase să își facă treabă. Conținutul de calitate rămâne o componentă extrem de importantă în mixul de comunicare. Iar conferințe precum cea inițiată de BIZ poate fi un punct de start excelent, locul pentru aflat ce e nou și ce va guverna 2019.

Mai sunt încă locuri disponibile, așa că vă puteți înscrie pe site-ul evenimentului www.contentcreators.ro.

Ne vedem la Content Creators pe 29 ianuarie!

 • 28
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  28
  Shares
 • January 23, 2019
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Plec din nou în BIZ SMS CAMP
December 01, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *