Hai cu mine la The Color Run București!


Mă pregătesc pentru The Color Run, chiar dacă vremea de afară nu se prezintă prea bine! Anul trecut nu am ajuns, dar încă îmi amintesc de ediția din 2015 la care am participat. Știu că am alergat până la finish, am dansat prin pudră colorată, am făcut poze cu prietenii mei și am plecat acasă încărcată de energie pozitivă… și cu o pereche de pantaloni ruinați definitiv, dar nu mi-a părut rău. A fost o zi memorabilă și abia aștept să retrăiesc experiența!

The Color Run a ajuns la cea de a 4-a ediție în București. Anul acesta se întâmplă pe 22 aprilie și își propune să adune peste 10.000 de participanți. Evenimentul este sprijinit de Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București. Cursa are 5 km și nu este cronometrată. Important este să faci mișcare și să te bucuri, nu să fii primul la linia de sosire. “THE COLOR RUN Dream Tour București 2017” va  avea “Startul” și “Finișul” la Biblioteca Națională a României, iar traseul va cuprinde cuprinde următoarele puncte cheie:

– Biblioteca Națională a României
– Bulevardul Unirii
– Piața Alba Iulia
– Splaiul Dâmboviței
– Piața Unirii.

ÎNCĂ VĂ MAI PUTEȚI ÎNSCRIE! Eu am kitul standard, dar mi se pare simpatică ideea de a fi 3 categorii de bilete. La VIP primiți chiar și un unicorn. Sper să ajungă și la mine curând. Până atunci, vă las aici linkul unde puteți să vă înscrieți. Ne vedem sâmbătă la The Color Run București la start! 🙂

 

 

 • 101
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  101
  Shares
 • April 19, 2017
-->

Poate te interesează

10 Lucruri care îți ridică moralul în izolare
March 26, 2020
Atelierele Încrederii sau cum susținem educația copiilor defavorizați
October 24, 2018
UNTOLD rămâne cel mai spectaculos festival din România
August 17, 2018
Câteva lucruri utile dacă ajungi la UNTOLD
August 02, 2018
Cum s-a schimbat Electric Castle de la primele ediții
July 28, 2018
Un UNTOLD ABSOLUT și cel mai frumos răsărit cu Armin! (P)
August 07, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *