Cum să te vopsești acasă fără teama de a-ți deteriora părul (P)


Eu m-am vopsit acasă de multe ori. Am pus punct atunci când părul începuse să se deterioreze, așa că am mers la salon constant din acel moment. Acest lucru se întâmplă de vreo 4 ani încoace. DAR, dacă ar fi să aleg între a mă vopsi acasă și a face asta la salon din punct de vedere al timpului și al comodității, optez întotdeauna pentru prima variantă. Vopsitul acasă înseamnă timp câștigat, bani economisiți, libertatea de a face ce vrei în timp ce aștepți să se prindă culoarea și chiar distracție, dacă faci din această activitate un mod de a petrece timp cu o prietenă la un ceai.

IMG_6929-001

Totuși, este esențial să alegi o vopsea care să aibă grijă de părul tău, să respecți indicațiile de pe cutie, timpii setați, să nu te speli pe păr cu o zi înainte și, mai ales, să nu faci combinații ciudate de nuanțe, șuvițe sau schimbări majore precum a trece de la brunet închis la blond pai. Dacă respecți toate astea, mai rămâne un singur bai: există o vopsea care să garanteze faptul că te poți vopsi acasă fără frică de a-ți strica firul de păr? Daaaaa! Acum da și NU va mai trebui să faci compromisuri când vine vorba de părul tău!

Mă bucur să pot povesti despre Color Expert cu Omegaplex® de la Schwarzkopf, prima vopsea pentru utilizarea acasă cu tehnologia profesională împotriva ruperii părului, inspirată din saloanele de coafură. Color Expert garantează cu până la 90% mai puține fire rupte. Micro-legăturile din firul de păr se rup la vopsire, iar părul devine fragil.

_MG_6904-002 2

Color Expert cu Omegaplex® de la Schwarzkopf are un sistem de colorare și îngrijire în 3 pași menit să protejeze firul de păr. Astfel:

Primul pasPROTEJEAZĂ – constă în folosirea unui serum împotriva ruperii părului (Nr.1 din cutie), care se  mixează cu crema colorantă. Acest serum protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr.

Pasul doi – SIGILEAZĂ – prin folosirea unui tratament reparator (Nr.2 din cutie) după colorare, ce sigilează fibra firului de păr și intensifică culoarea.

Pasul trei – FORTIFICĂ – constă în folosirea unui tratament reparator (Nr.3 din cutie) ce se aplică la trei săptămâni de la colorare. Acesta fortifică micro-legăturile din interiorul firului de păr.

IMG_7006-001

Am testat Color Expert cu Omegaplex® de la Schwarzkopf pe părul meu acum o săptămână și de atunci radiez. Am primit nenumărate complimente. Am trecut de la un blond deschis la unul închis. Observ că părul se simte extrem de moale, chiar fără a aplică ulei. Cel mai mult îmi place că am o culoare uniformă la rădăcini și pe lungime.

IMG_7027-002

Am lăsat vopseaua Color Expert 20 de minute pe rădăcini, 10 minute pe restul părului. Am clătit apoi bine și am aplicat plicul cu tratament reparator. Peste încă două săptămâni (3 de la vopsit) voi aplică și celălalt plic. Intenționez să mă vopsesc odată la 2 luni, tot acasă, tot cu Color Expert de la Schwarzkopf. Momentan mă încântă nuanța, așa că o voi păstra.

17200239_10211960725035611_2135907614_o

IMG_7130-001

Gama Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX® este disponibilă în 20 de nuanțe seducătoare , de la blond suprem până la caramel închis și negru intens. O puteți găsi în supermarketurile Carrefour și pe emag. Mai multe detalii pe yourcolorexpert.ro!

Aștept cu interes să îmi spuneți cum v-a ieșit și care este culoarea pentru care ați optat. Eu una sunt extrem de fericită că a apărut Color Expert cu OmegaPlex în viața mea și că am înțeles ce înseamnă #parfaracompromisuri! 🙂

IMG_7077-001 2

IMG_7155-001

Fotografii: Corina Anghelescu

 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares
 • March 9, 2017
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice si de makeup accesibile WOW!
July 21, 2021
8 idei de cadouri la prețuri accesibile
December 10, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019

1 Comments

Studio Galati
Reply March 20, 2017

Frumos, iti sta bine! O sa iau si eu aceasta vopsea de par. Ma bucur ca a aparut, o vopsea care nu afecteaza, firele de par!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *