Câștigă 1 City break de 2 persoane în Europa! (C)


Odată cu venirea lui 2018, m-am gândit să ofer un cadou tuturor celor pasionați de călătorii. Mi-ar plăcea ca, spre deosebire de anul trecut, chiar să se întâmple. În 2017 anunțam că dacă ne strângem 5000 de abonați pe canalul vlogului meu de călătorii până la o anumită dată, o persoană va merge cu mine, un weekend, într-un oraș din Europa ales de acesta/această. Din păcate, cred că nu s-a înțeles prea bine. Este cert că pragul nu a fost atins. Totuși, am reluat concursul cu un alt premiu, noi reguli. Premiul va fi: 2 bilete de avion pe o companie aerioana low cost, cazare 3 nopți pe airbnb, într-un oraș din Europa. Vom decide împreună la momentul respectiv, în funcție de ceea ce își dorește cel care va fi extras. Eu sunt prima care speră să fie așa, deoarece mi-ar plăcea să între la extragere iubitori de aventuri, care urmăresc vloggeri de travel, nu doar concursiști care dau share la tot.

Extragerea se va efectua cu random.org, dacă ne adunăm 10.000 de abonați pe canalul meu de Youtube, până la 1 iulie. Voi face 1 Live pe Instatories atunci, pentru a fi autentic și a nu exista niciun fel de discuții. Ai, așadar, 2 luni la dispoziție pentru a-ți mobiliză gașca de prieteni și a încerca să fii cel care pleacă în concediu gratis!

Ce trebuie să faci:

1. Să dai tag în comentarii la această poză-aici cel puțin unui prieten și să îi spui unde ai vrea să călătoriți împreună și de ce
2. Să fiți amândoi abonați la canalul meu de călătorii. Subscribe aici 
3. Să dai Follow pe Instagram aici
4. Să îmi spui care este clipul tău preferat de pe canal. Ce trebuie să faci este să lași un comentariu la oricare video de pe canal cu orice fel de impresii și/sau curiozitate

Toți cei care nu sunt atenți sau nu respectă toți pașii vor fi descalificați. Pasul prin care persoana etichetată trebuie să fi dat Subscribe vlogului este eliminatoriu. La fel și ceilalți. Și fac asta deoarece nu ar fi corect față de cei care citesc atent și parcurg toate etapele. Eu zic să dați share să ajungă la ai voștri prieteni și să îmi demonstrați că putem fi 10.000 de prieteni chiar mai devreme de iulie!

 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  15
  Shares
 • April 8, 2018
-->

Poate te interesează

#VenusChillVamaParty la Hotel MELODIA (P)
April 22, 2019
2 luni cu 10 zboruri, 1 troller fantastic (P)
March 28, 2018
Călătorii pentru pasionații de Yoga
May 14, 2017
Plec în Țara Profi la Brașov! (P)
December 12, 2016
Călătorii în cuplu
March 20, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *