Când ai renunțat la visul tău?


Se spune că visurile devin realitate dacă crezi în ele. Uneori, oricât ai crede, e posibil că visul tău să rămână undeva pe drum, iar tu să te îndepărtezi din ce în ce mai mult. Un vis lăsat într-un sertar, într-un folder pe laptop sau în gândurile tale cele mai profunde, spre care îți e frică să mai privești. Îl îngropi de bună voie, pierdut în rutina de zi cu zi. Cei din jur nu te lasă să visezi, viața ta impune un anume ritm, iar tu nu mai ai timp să scormonesti după iluzii Poate în momente de revoltă îți spui că de mâine vei lua taurul de coarne și că vei pleca spre visul tău, apoi uiți și te complaci în situația dată. E nevoie de mult curaj pentru a o lua de la capăt. Trebuie să fii puțin nebun pentru lucruri senzaționale și dispus să ieși din zona de confort, fără siguranța că vei reuși.

_dsc_8723-modif-fin-2

Visurile devin realiate doar cu sacrificii și cu multă muncă, plus un dram de noroc. Indiferent cât de nebunesc pare visul tău, ești singurul care poate să îl îndeplinească și cel care trebuie să se mobilizeze spre el. Nimeni din jur nu are dreptul să te facă să te simți mai puțin capabil, iar cei care îți sprijină pașii sunt cei cărora le poți mulțumi mai târziu. Prea mulți oameni rămân țintuiți locului și uită de dorințele de la o anume vârstă pentru că între timp au un job serios, o familie și o mie de responsabilități. Creștem, ne maturizăm, ni se pare pueril să ne mai gândim la căi verzi pe pereți, ne asumăm responsabilități, nu mai avem timp de noi, lăsăm anii să treacă, iar visul moare. Totuși, poate nu e prea târziu să ne întrebăm: când am renunțat la visul meu? 

_dsc_8759-modif-fin-n

_dsc_8731-modif-fin-2

_dsc_8688-modif-fin-m-min

Mulțumesc mult: Fotografii: Magda Gheorghe Photography, Magdalena Gheorghe; Make up: Ana Maria Grigore; Hair Styling: Evidence Beauty Salon, Unirii; Outfit: Fe[male] by Mirela Fraser.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 5, 2016
-->

Poate te interesează

POESIA – bucătărie italiană și decor de poveste
April 13, 2017
Cred că îmi place de El
April 02, 2017
Nu te îndrăgosti de o femeie ca mine!
February 16, 2017
Primul tatuaj colorat (P)
February 13, 2017
Să ne spunem adio privindu-ne în ochi și cu zâmbetul pe buze!
February 06, 2017
Vin, cafea și ciocolată la Coppa Coffee&Wine bar
January 30, 2017

2 Comments

Studio Galati
Reply November 8, 2016

Interesant articol! Multi dintre noi renuntam la visurile noastre, deoarece nu avem curaj sa pornim, spre indeplinirea lor.

Octavian
Reply November 15, 2016

Ai abordat cararea clasica a acestei problematici (asa zisa "renuntare la visuri"). Adica altii nu te lasa, viata nu te lasa, ceilalti sunt de vina ca nu ai indeplinit acel vis.

Cealalta abordare ar fi ca daca chiar ar fi un vis adevarat nici nu ai cum sa nu-l pui in aplicare si sa-l implinesti. Visul adevarat e cel mai mare dictator, crezi ca poti sa scapi de el? Sa vezi cum te pune la treaba exact visul tau adevarat.

Pe calea asta a 2-a, daca e asa, visul adevarat e chiar sa crezi ca ei visuri adevarate si sa nu le indeplinesti. E un joc pe care fiecare il joaca cu el. E ca si cum ai fi Dumnezeu in vacanta si in acea vacanta zici ca vrei sa uiti de toate, ca esti Dumnezeu si sa te lasi in jocul vietii si sa experimentezi un pic "jocul".

Nimic nu iese daca nu e motivat de ceva. Daca nu ne place ce avem sau ce am realizat insemna ca trebuie sa schimbam visul adevarat.

Daca visul adevarat e sa-ti fie frica de succes, cum sa ajungi la succes?

(P) In timpul acestui raspuns sunt parfumat cu Terre D'Hermes, am la mana un ceas Certina, ma uit la un tv Samsung si scriu de pe un iPhone. Le multumesc acestor branduri pt. sprijin si inspiratie ;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *