Cămașa albă – piesa de rezistență în 2016 și întotdeauna!


Cu siguranță că fiecare femeie are în garderobă cel puțin o cămașă albă. Fie că este vorba de modelul clasic tip office, de una oversize care pare împrumutată de la iubit sau de cea tip ie, acest item nu poate lipsi din dressing, cu precădere în sezonul primăvară/vară a lui 2016. Marii designeri au dat verdictul, toți ceilalți au preluat, cumpărătorii s-au bucurat, împătimiții modei au găsit o mulțime de combinații inedite pentru a integra acest obiect vestimentar în cadrul ținutelor. Cămașa albă este piesa de rezistență din acest an!

Proenza Schouler

Proenza Schouler

Modelele androgine în stilul propus de Alexander Wang sau Adelina Ivan sunt preferatele mele. Modelul “petrecută și asimetrică” adus de Wakweley este inedit, iar cămașa perforată propusă de Proenza Schouler este relamente o apariție, fiind totuși mai dificil de purtat. Fie că alegeți una masculină sau una extrem de feminină cu broderie sau mâneci bufante, important este să puneți un strop de imaginație și ceva atitudine când o purtați.

Maison Margiela

maison margiela

Inspirate de marile case, brandurile de masă precum Zara, H&M, C&A, Max Mara și multe altele, aduc și ele o serie de modele, accesibile pentru fiecare. Nu pot uita nici de cămașa tip rochie, care se poate purta că atare sau peste jeans/pantaloni evazați. De la Philipp Lim la Zac Posen, până la designeri români precum Adina Grapa, cămașa rochie este acel tip de item care transformă o femeie într-o apariție, fără a fi nevoie de multe accesorii.

Cămașa albă trebuie să meargă cu voi în orice tip de vacanță, să vă reprezinte și să investiți în cea care pică perfect pe voi, deoarece o veți purta într-o multitudine de momente.  În plus, puteți încerca ceva un pic mai inedit: nasturii să fie la spate, să existe un body extrem de sexy pe sub ea, să însoțească o pereche de sandale fine și să vă pună în evidența rujul roșu!

Sunt curioasă care sunt alegerile voastre pentru 2016! 🙂

Fotografii: Pinterest/siteuri designeri

CHLOE

Ralph Lauren

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 30, 2016
-->

Poate te interesează

Revelația magazinelor second hand – consum mai puțin
August 24, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Fără shopping de haine 3 luni
May 14, 2019
Ce pui în bagaj pentru vacanța pe Riviera Franceză
May 22, 2016
Top 3 ținute ok si Top 3 mai puțin inspirate de la Oscar
March 01, 2016
COS deschide primul magazin din România în primăvara/vara lui 2016
February 15, 2016