Călătorii pentru pasionații de Yoga


Dacă ești pasionat și practicant de Yoga, cu siguranță vrei să afli despre cele două călătorii despre care îți voi povesti. Prima, Yogasat Festival, are loc în România; cea de a doua, pelerinajul din Kashmir, se întâmplă în India. Practic Yoga de doar două luni, la Hatha Yoga Seva, dar am învățat un lucru – nu contează destinația, ci dorința ta de conștientizare, căutarea ta interioară. Totuși, o vacanță alături de practicanți, deconectarea de ritmul agitat al vieții cotidiene și descoperirea unor locuri noi, sunt doar câteva dintre motivele pentru care aș lua parte la aceste două acțiuni.

Yogasat Festival este la prima ediție și are loc între 18 și 24 iunie. Se desfășoară la Complexul Raza Soarelui din Fundata, localitatea aflată la cea mai mare altitudine din România, 1304m. Yogasat se adresează atât începătorilor, cât și avansaților în Yoga. Participanții vor fi ghidați pe parcursul celor 7 zile de către maestrul Andre Riehl, unul dintre cei mai cunoscuți instructori de nidra yoga din lume, de Val Voicu și Adrian Moldovan, instructori autohtoni de hatha yoga dar și de Mark Dyczkowski, maestru inițiat în shivanismul kashmirian și artist care cântă la sitar, instrument de origine indiană. Pe lângă mantre, meditație și concerte la sitar, se vor organiza și excursii pe munte. Mâncarea va fi gătită în stilul ayurvedic, unul care ajută la detoxifiere, dar și la remedierea unor mici defecțiuni digestive. Toate detaliile despre program, tarife și cum vă înscrieți găsiți aici!

 

Tot în această vară, Hatha Yoga Seva invită yoginii în Kashmir. Recunosc că mi-ar plăcea să ajung și sunt convinsă că aș reveni cu un bagaj spiritual incredibil și schimbată. Nu am încă pregătirea pentru o astfel de experiență mistică. Dacă sunteți mai avansați în practica Yoga, puteți să vă alăturați grupului între 4 și 19 august. Se vizitează orașul Delhi, Lakshmi Narayan Temple (templu inaugurat de Mahatma Gandhi), dar și Lotus Temple, care este emblema orașului. Urmează descoperirea Kashmirului, palatul local și o o serie de mânăstiri budiste. Participanții vor afla cum trăiesc localnicii, despre tradiții și obiceiuri, pot participa la slujbe budiste sau discuta cu călugări tibetani. Evident, zinic vor există sesiuni de practică Yoga. Mai multe despre program, costuri și alte informații utile –aici!

21-500x332
În speranța că v-am dat o veste bună, trebuie să vă mai zic că locurile sunt limitate și că nu mai sunt așa multe. Sper să îmi trimiteți impresiile dacă ajungeți fie la festival, fie în pelerinaj, deoarece mi-ar fi plăcut să fiu acolo!

Foto: Pinterest

 • 104
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  104
  Shares
 • May 14, 2017
-->

Poate te interesează

#VenusChillVamaParty la Hotel MELODIA (P)
April 22, 2019
Câștigă 1 City break de 2 persoane în Europa! (C)
April 08, 2018
2 luni cu 10 zboruri, 1 troller fantastic (P)
March 28, 2018
Plec în Țara Profi la Brașov! (P)
December 12, 2016
Călătorii în cuplu
March 20, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *