Călătorii în cuplu


Un lucru știu sigur despre mine – sunt iremediabil îndrăgostită de călătorii. Nimic nu îmi face mai mult bine precum o vacanță. Fie că e vorba de o zi la mare, de un weekend la munte, de un city break în Europa sau de o escapadă pe o insulă, călătoriile sunt pentru mine cea mai bună investiție și modul de a da un scop real zilelor. Simt uneori un dor imens să plec, oriunde, oricât, doar să plec. Nu pot compara cu nimic dorul de a călători sau bucuria când acest lucru se întâmplă. Destinații noi, bagaje, cafeaua în drum spre aeroport, ochelarii de soare și pantofii comozi în rucsac, zborul, drumul cu mașina sau cu trenul, o altă monedă, fețe noi, întâmplări neașteptate, amintiri adunate și păstrate pentru totdeauna, senzația de libertate, colectarea fiecărui moment care mă încarcă cu energie pozitivă. Pentru mine călătoriile sunt ca un drog cu care mă alimentez periodic și fără de care simt că nu aș mai fi niciodată fericită cu adevărat.

Pe lângă transport, cazare, banii de buzunar și alte planificări, cred că cel mai important este cu cine călătorești. Nu am încercat până acum experiența de a porni de una singură, dar simt că o voi face. Am călătorit cu familia, cu prieteni, în cupluri, alături de colegi, cu o gașcă nouă, cu necunoscuți. Dar, călătoriile în doi rămân cele mai frumoase. Nu știu dacă am avut eu noroc de momente incredibile și nu pot spune că e valabil pentru toată lumea. Cert este că o vacanță alături de persoana dragă este cel mai frumos cadou pe care poți să ți-l faci. Spre deosebire de alte grupări, în doi este mai simplu. Trezit dimineață și umblat toată ziua în voie, de mână. Oprit oriunde vă duc pașii, la o terasă însorită pentru a încerca preparate locale. Colindat muzee sau stat la plajă. Urcat pe munde și poposit pentru o gustare, câteva poze și o tonă să sărutări. În doi mergeți în aceeași direcție și există planuri comune. E mai simplu de gestionat timpul, de ales traseul. Călătoriile în doi sunt cele mai relaxante și te încărca cât pentru un an întreg de muncă. Cele mai frumoase cupluri călătoresc mult, văd lumea împreună și construiesc puțin câte puțin povestea lor.

Și nu știu alții cum sunt, dar mie îmi e dor de plecat cu El, de ales în miez de noapte un oraș și cumpărat bilete pe loc, de pierdut pe străduțe noi și îmbrățișări lungi sub cerul înstelat, de un vin din pahare de plastic de malul unei ape, de râs nebunește la o expoziție, de oboseala de la finalul zilei, de senzația că împreună putem ajunge oriunde și că vibram la unison într-o lume atât de mare în care am fost norocoși să ne găsim! 🙂

Foto: marriott.com

City break Milano

City break Madrid

City break Londra

 • 248
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  248
  Shares
 • March 20, 2016
-->

Poate te interesează

#VenusChillVamaParty la Hotel MELODIA (P)
April 22, 2019
Câștigă 1 City break de 2 persoane în Europa! (C)
April 08, 2018
2 luni cu 10 zboruri, 1 troller fantastic (P)
March 28, 2018
Călătorii pentru pasionații de Yoga
May 14, 2017
Plec în Țara Profi la Brașov! (P)
December 12, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *