Ținute de tenis… pe lux – câteva branduri tenis și golf


Anul acesta a însemnat și tenis, mult tenis, de 2-3 ori pe săptămână, din februarie și până acum. Ador ținutele de tenis și au fost o motivație în plus țin de antrenamente și învăț joc mai bine. Le admiram și pe vremea când nu știam țin racheta în mână și intodeauna mi s-a părut un sport curat, elegant. Poți practica în orice fel de echipament sportiv, dar, hainele de tenis pot fi fabuloase, adevărate bijuterii în sine. Nici eu nu știam, dar, există o mulțime de branduri de lux care aduc la viață tot felul de colecții pentru pasionații sau jucătorii profesioniști de tenis și golf. De obicei cele două merg mână în mână. refer la o serie de nume, altele decât clasicele Nike, asics, Head, adidas, Puma și cele cu articole sportive. În plus, brandurile cunoscute pentru rachete și accesorii de tenis, au și ele colecții și produse calitative, printre ele fiind: Head, Babolat, Wilson. Venus Williams e doar una din campioanele care are propria linie. În plus, și branduri populare, de la foarte accesibile precum H&M, până la Gucci, au sau au avut haine pentru tenis.

voi focusa pe branduri mai de nișă. Vreau prezint câteva idei, măcar pentru inspirație, deși, unele sunt exagerat de scumpe. Totușiașa-i în tenis, cum s-ar zice, unii pot, alții pot spera, important este facem mișcareîn final. Sper placă selecția de mai jos:

J.Lindeberg – este brandul descoperit într-un mall din Dubai, așa am putut și ating piesele și pot garanta materialele sunt super calitative. Brandul a luat ființă în 1996 în Stockholm și New York și a venit inițial pe piață cu produse de golf, dar în prezent au și de tenis, ski și altele. Modelele țin cont de tendințe actuale, iar prețurile sunt decente, o fustă poate fi în jur de 150 euro, iar o jachetă cam 300 euro, doar ca referință.

Sergio Tacchinila ale cărui magazine abia aștept merg când ajung în Seoul, așa cum am văzut la o instagrameriță de acolo pe care o urmăresc de mult. Brandul italian de lux a luat ființă în 1966 și poartă numele ownerului, fost tenisman de performanță. La finele anilor ’80, la cârmă casei a venit un alt director de creație, iar odată cu el și decizia ST își extindă gama și cu produse pentru balet.

Casablanca – unde am văzut cel mai cool hanorac și care vine din Paris. Sper am ocazia curând văd produsele și și pun mâna pe ele, deși costă puțin cam exagerat. Fondatorul marocan, Charaf Tajer, îmbină elemente de lux din cultura marocană cu lejeritatea necesara pentru a juca pe zgură la Roland-Garos, având mereu inserții de culoare și vitalitate în colecțiile propuse.

Tommy Bahama – fondat în 1993 de Tony Margolis & Bob Emfield, are în prezent magazine în toată lumea și este super îndrăgit în State, asociat cu piese cool și materiale de calitate. Am și eu o bluză de la ei pe care o ador, pentru păstrează temperatura ideală a corpului, fie alergi în teren, fie ești transpirat după mișcare. Hainele lor sunt inspirate de ocean, locul ideal unde joci tenis sau golf, în viziunea creatorilor brandului.

Palmes – vine din Copenhaga și asta se vede, în designul nordic-minimalist al pieselor. Un brand 100% inspirat de tenis, cu haine atât pentru teren, dar și în afara lui, dar în aceeași notă. Brandul propune și o serie de accesrii ca alternativă la clasicele genți de tenis, tot felul de sacoșe și alte itemuri cool.

Ar fi multe altele, dar rămân la acestea și sper ajungă in garderoba mea măcar câte o piesa de la fiecare, în curând. Încep cu J.Lindenberg și apoi vrea Palmes. Până atunci, ne vedem la tenis și recomand oricui, pentru face minuni pentru minte și corp acest sport!

  • 23
    Shares
  • October 10, 2023
-->

Poate te interesează

Cum am depășit fobia de apă în bazin / mare / ocean
January 13, 2024
Cine vrea să își înlocuiască vechea centrală pentru a avea costuri mai mici pe factură?(P)
November 23, 2022
Produse vegetariene și vegane pe care le cumpăr constant
September 26, 2022
Gențile de lux pot fi investiții
May 11, 2022
75 de ani de la “Micul Prinț” și de ce am decis să îl port pe piele
November 05, 2021
VISION BOARD – instrument pentru a atrage ce îți dorești. Cum funcționează!
July 17, 2021

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *