Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)


De mult nu mai sunt fana mersului la cumpărături și mă obosește enorm să merg prin magazine fizice. Fac asta doar atunci când nu găsesc ceva online sau când sunt în vacanță și descopăr branduri noi, un decor deosebit precum la magazinele micuțe cu designeri locali din Bali sau la Harrods în Londra. Totuși, în viața de zi cu zi, mi se pare groaznic să pierzi vremea printre cârpe, să cari plăsele. Înțeleg și bucuria de a descoperi ceva nou, de a atinge materialele, de a te distra. Și fac și asta, dar cam o dată de două ori pe an, de una singură. Dar nu empatizez cu obsesia pentru haine, bani aruncați inutil, făcut credit să îți iei știu eu ce geantă. Plus, nu am cum să pricep de ce există oameni care, după 15 mai, au ales să stea câte o oră din viața lor, în fața vreunui mare magazin de masă. Efectiv nu știu de ce și nu aș fi procedat așa nici dacă îmi dădeau gratuit. Așa că, mai ales după pandemie, prefer shopping-ul online pe cât de mult posibil, fie că vorbim de alimente, dar și de haine, gadgeturi, cosmetice și servicii.

De izolare m-am răsfățat, recunosc!

Dacă tot am fost blocată singură în casă, am zis să mă pun pe sport, yoga și cumpărături online, din când în când, pentru a proba ținute și a mă asigura că nu am tendința de a devasta frigiderul. Și foarte bine am făcut, deoarece mi-am ales în voie, fără nicio presiune, exact piese cheie care îmi lipseau din garderobă (jeans, bluză nasturi, sacou – din inagini), la prețuri foarte ok. Unul dintre siteurile pe care am plasat comenzi online, 3 mai precis, a fost BONPRIX.RO, magazin online cu haine, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, dar și decorațiuni de casă, perdele sau țesături. Coletele au venit rapid, nu am returnat nimic, iar hainele au fost deja purtate, adorate, apreciate și de alții. Nu că asta ar conta, deoarece important este că mă simt eu bine în ele, sunt comode și actuale, din materiale de calitate și mă reprezintă. Vestea bună e că au încă transportul gratuit pentru comenzi mai mari de 99 de lei, ceea ce este minunat. Plus o secțiune de SALES, adică de tot felul de produse la reducere. De aruncat un ochi.

Am ținut să zic despre BONPRIX deoarece, pe lângă haine, acest site este și motivul pentru care am un “zen corner” așa cum l-am visat. Mobila nu e de la Bonprix, dar perdelele da, iar ele fac realemente diferența. Prețurile foarte decente comparativ cu alte siteuri, super calitate și iubite de mine. Așa că, puteți să puneți în coș și ce ține de obiecte pentru casă. Eu mai vreau ceva rame, o lampă și stickere pentru perete.

Dacă și voi preferați cumpărăturile online, zic să aruncați un ochi pe bonprix.ro deoarece sunt foarte curioasă ce vă face cu ochiul! 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • May 30, 2020
-->

Poate te interesează

8 idei de cadouri la prețuri accesibile
December 10, 2020
Revelația magazinelor second hand – consum mai puțin
August 24, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Fără shopping de haine 3 luni
May 14, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *