Plec din nou în BIZ SMS CAMP


În 2014, final de noiembrie, ajungeam pentru prima oară în BIZ SMS Camp, tabăra organizată de două ori pe an, vara și iarna, de Revista BIZ la Pârâul Rece. V-am mai vorbit despre acest eveniment minunat, am pus și pe vlog anul trecut. Revin de fiecare dată când sunt în țară deoarece experiența este mereu diferită, mereu mă inbogătește cu noi cunoștințe despre social media și publicitate, dar și pentru că în #bizsmscamp mi-am făcut prieteni, iar unii au intrat în viața mea de zi cu zi și mi-au devenit unii din cei mai dragi oameni. Și nu, nu este întâmplător, deoarece astfel se întâmplă când întâlnești oameni care vibrează cu tine și au aceleași pasiuni și valori.

Între 6 și 9 decembrie se întâmplă BIZ Snow SMS Camp și vor fi prezenți aproximativ 100 de persoane din agenții de publicitate, PR, digital; clienți precum Jameson, Absolut, Profi, Caroli sau Telekom; bloggeri și vloggeri. Pentru cei care nu știu, ziua se întâmplă conferințe, dezbateri, există chiar și o zi de briefuri în care se fac echipe, jurizate la final de experți. Printre cele mai inedite momente sunt activările de brand care se pot compara cu cele de la festival, deoarece sunt bine gândite și implementate. Doar aici vine Caravana Coca Cola, se lansează serviciul de delivery de la Calif cu elicopterul, apare Cabral, se montează un brand gigant din sticle de Jack Daniels și aș putea continua la infinit. Ideea este că se vede implicarea creativilor pentru a veni mereu cu idei fresh care să îi bucure și să îi anime pe participanți. Toată lumea postează în social media, discută, dă feedback direct brandului, așa că există o situația de win-win. La fel de celebre sunt și nopțile de party de la BIZ SMS Camp, dar și Breakfast Club, locul unde se adună petrecăreții pentru a cânta la chitară, pentru povești și pentru a prinde răsăritul din cabană.

24879930_10155199561820863_4326766693372882690_o

Indiferent de cât de grea a fost noaptea, la 10 toată lumea este în sală. Este bine știut acest lucru. Acest mix de networking – învățat – super distracție nu l-am mai găsit nicăieri. Am adus și clienți în tabără și au fost de fiecare dată foarte multimiti. Am colaborat apoi pe plan profesional cu oameni pe care i-am cunoscut în BIZ SMS Camp. Eu zic că trebuie să ajuni aici dacă ai tangențe cu social media, fie că ești în agenție, în corporație sau freelancer. O să pleci cu un singur gând: acela de a reveni la următoarea ediție.

Ne vedem curând la Pârâul Rece și abia aștept să văd ce au pregătit organizatorii!

 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  42
  Shares
 • December 1, 2018
-->

Poate te interesează

Te invit la Training Online Facebook & Instagram Ads pentru Antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *