Descoperă SuneKOS + NutraKOS – noua generație pentru biorevitalizare cutanată (P)


Pe măsură ce trec anii, în vocabularul unei femei intră cuvinte precum: acid hialuronic, colagen, fermitate. Acum 3 săptămâni am fost invitată la un seminar susținut de doamna doctor Dana Jianu, specializată în chirurgie plastică, estetică și reconstructivă. Am aflat cu această ocazie un nou cuvânt: biorevitalizare. Termenul înseamnă reîntinerirea efectivă a pielii, în mod natural, cu îmbunătățire vizibilă a texturii, elasticității și strălucirii cutanate. Cu această ocazie am aflat despre SuneKOS și despre modul de a ne menține pielea fermă vreme îndelungată.

SUNEKOS® 200 reprezintă noua generație pentru biorevitalizarea cutanată, rezultat al peste 5 ani de cercetare a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano. Procedura stimulează vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii (fibroblastele) și le oferă nutrienții necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului și elastinei pielii. Formula Sunekos 200 este unică, brevetată și conține acid hialuronic sub formă liberă, care induce o hidratare puternică la nivelul profund al pielii și stimulează vitalitatea celulară, în asociere cu un complex de 6 aminoacizi, în concentrație superioară altor tratamente, specifici colagenului și elastinei.

Acidul hialuronic și aminoacizii din Sunekos 200 se injectează la nivelul profund al pielii (derm) printr-o tehnică specială, iar rezultatele se observă incă de la prima ședința de tratament, conform doamnei doctor Jianu. Am aflat că tratamentul nu e dureros și că sunt necesare: 1 ședință/săptămâna în prima luna, iar apoi se repetă de 2/3 ori pe an. În plus, nu necesită perioadă de recuperare, nu lasă pete roșii. Atenție, nu se injectează în zone unde există silicon, pe ten cu acnee și necesită un set de analize în prealabil.

Dacă tenul meu arată de 20 și un pic de ani, se datorează, pe lângă genei bune, stilului de viață, faptului că beau multă apă, încerc să mănânc sănătos, iau suplimente cu acid hialuronic de anul acesta o lună pe an, dar, mai presus de toate cremelor. În acest sens, eu am fost realmente cucerită de Nutrakos, gama completă profesională de uz domciliar. O testez de 3 săptămâni și îmi place să cred că se văd deja efectele. Crema de corp, ser, crema de față cu SPF, precum și masca, toate au efect relaxant și de întinerire, anti riduri. Până la bisturiu, recomand orice face bine. Nu cred că produsele din comerț au efect. Am convingerea că merită investiția în creme profesionale, ale căror rezultate chiar se observă. Imaginea spune mult despre o femeie. Și să păcălești puțin timpul nu e chiar atât de rău, mai ales când exteriorul este în perfect acord cu interiorul. 🙂

Tratamentul îl găsiți la clinica ProEstetica din București.

 • 77
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  77
  Shares
 • September 6, 2016
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019
Noul meu ritual de îngrijire anti-rid (C)
July 15, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *