Bărbatul care mă ține de mână


Bărbatul care ține de mână a venit în viața mea cu hotărâre, maturitate, claritatea și onestitatea, fară jocuri, fară condiții, fară scuze. A venit când am fost gata îl primesc, cu toată iubirea necondiționată. Doar atunci când eu am știut îmi ofer mie asta și nu am mai așteptat nimic de la cealaltă persoană, deoarece știam o am deja și este doar  lui, dar că ține doar de timp ne găsim. Îl așteptam și îi mulțumeam în fiecare zi pentru m-a găsit, cu mult înainte de a se petrece. Ne cunoșteam deja, din alte energii ori poate alte vieții, fară ca măcar o dată ne fi privit în ochi. Poate ne-am și văzut cândva, doar nu a fost acela momentul când trebuia ne găsim, pentru fiecare dintre noi mai avea multe lupte de dus, frici de descoperit, oameni de rănit, suferințe după relații eșuate și descoperiri de trăit. Bărbatul care ține de mână nu a venit nici prea devreme, nici prea tărziu, ci la momentul potrivit pentru sufletele noastre.

Până la el, am crezut știu ce este iubirea pentru un bărbat. O confundam adesea cu un soi de intimitate amestecată cu pasiune, comunicare și lucruri făcute împreună. Mai rău, credeam înseamnă și puțină dramă, puțină gelozie, puțină joacă, puțină vânătoare, puțină nebunie. Nu le-am găsit în el deloc, cum nici el nu le simte în mine. Am aflat amândoi iubirea e liniștită, se trăiește cu decență și desfrânare, în același timp, cu extaz și calmitate deopotrivă, cu bine și rău, cu greu și bine. Am aflat amândoi iubirea nu are nimic a face cu ceea ce știam sau am trăit, ci este deplină, oferă fară a fi nevoie ceară. Înseamnă angajament, încredere, constanță, vorbit despre orice, mărturisit toate fricile, cucerit în fiecare zi, descoperire, aventură, acasă, agitație și cuib. Totul ne era atât de nou, dar, cumva, atât de vechi, pentru am simțit am revenit la locul de unde am plecat mereu și orice se petrece este firesc. Nu a mai fost loc de zbatere, de demonstrații, de piese de teatru ieftine, de scenarii, de presupuneri, de întrebat dacă e așa. Până la el niciunul din noi nu a știut cum se simte iubirea.

Bărbatul vieții mele este ca mine, cu frici, cu defecte, cu dorințe, cu fantezii, cu speranțe, cu căderi, cu zile când se simte Dumnezeu. E doar un om, asemenea mie. Nu a cerut niciodată nimic, cum nici eu nu am avut de ce fac asta. Ne-am dat, pur și simplu, totul de la început pentru știam că avem destul. Nu suntem complementari, nici diametral opuși, suntem pur și simplu un întreg. A fost scris fim și era normal ne atragem. Unele lucruri nu au logică matematică, ci trebuie fie, pentru sunt divine. Bărbatul vieții mele nu e perfect, eu nici atât. Ne descoperim imperfecțiunile și le primim cu dragoste. Unele din ele au devenit glumele noastre preferate care ne-au adus și mai aproape. Noi nu credem în cuplu perfect, ci în faptul în doi trebuie existe și efort. Chimia nu este suficientă, nici măcar iubirea, așa ne jucăm, doar matur și asumat, pentru acum am înțeles amândoi ține de noi unde va ajunge NOI.

Bărbatul care ține de mână nu are termen de comparație cu nimic din trecut. A șters tot, ca și cum am pășit de mâna lui în altă lume. Una a noastră, în care suntem fascinați în fiecare zi de ceea ce va urma. Noi doi nu avem trecut, pentru suntem prea ocupați cu a trai prezentul din care facem viitor. Vor fi și momente grele, asta o știm. Doar , bărbatul vieții mele a venit rămână, concepem cel mai minunat proiect împreună, pe care îl creștem cu iubirea noastră. Și asta ne pacea de a ști le vom trece împreună pe toate.

Mulțumesc ai venit în viața mea, te iubesc cum nu am iubit pe nimeni și miai dăruit cel mai de preț dar!

 • 74
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  74
  Shares
 • May 24, 2022
-->

Poate te interesează

În viață trăim 2 tipuri de iubire romantică: cea care te distruge și cea care te ridică
February 05, 2021
De ce ne despărțim? Limbajele iubirii.
July 12, 2019
10 pași pentru a fi un om fericit (pe bune!)
January 31, 2019
Nimic din ce pleacă nu a fost dat să rămână
June 28, 2018
De ce ai nevoie de o Încheiere în relația de cuplu
June 17, 2018
Doar o idee despre ce înseamnă un cuplu frumos
May 06, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *