Măcar de ziua ei


 

Bărbații fără imaginație sunt ca femeile fără sâni! La fete nu-i bai, își pot pune push-up, silicoane și alte minuni, dar ce ne facem cu lipsa cruntă de idei  a unor băieți și a unor domni? Simplu! Imaginația se învață, se fură, se copiază,se dezvoltă, se educa, se mimează, iar, la un moment dat, începe să vină natural. Primul pas ar fi conștientizarea, apoi înțelegerea că e singură șansa de a avea lângă ei tipe mișto și neplictisitoare, apoi urmează faptele.

Trăim în secolul bărbaților lipsiți de imaginație. Mulți se tem să facă gesturi mișto pentru cea din viața lor sau cea pe care vor să o cucerească/să o aducă în patul lor, din mai multe cauze: consideră că ar fi penibili, cred că astfel ar fi luați de fraieri de ea sau de prieteni, sunt parte dintr-un “clan” tip liceu unde se râde despre aceste lucruri, nu știu cum să o facă sau, pur și simplu, nu și-au pus niciodată problema că ar fi important. Apoi, tot ei, se miră de ce femei interesante aleg să iasă cu domni nu la fel de arătoși, nu la fel de bogați, nu la fel de isteți, dar cu o super carismă. Dilemă rezolvată: pentru că aceștia din urmă AU imaginație.

Un bărbat norocos vede pentru prima dată la tatăl lui cum se cucerește o femeie. Alții își primesc educația chiar de la o femeie care i-a iubit atât de mult încât a avut răbdare cu ei. Restul privesc în stânga și în dreapta, unora le iese natural, alții au un talent înăscut. Ideea este că, dacă ai o propunere creativă pentru Ea, nu va refuza nimic din ceea ce îi propui, fie că este vorba de o plecare în doi, un one night stand sau o cerere în căsătorie. O fi efectul filmelor siropoase, dar, în esență, femeile visează mult, la orice vârstă. Dacă în loc de clasica cină și film o duci la bowling și un shot, îți zic eu că o să își amintească mult mai mult timp acea întâlnire. Dacă îi trimiți un prânz în formă de smily face la birou în loc să îi cumperi 3 garoafe triste, o să zâmbească toată săptămâna. Dacă în loc să te inviți la ea îi propui să fugiți până la mare și să prindeți un răsărit împreună, nu doar că o să te refuze, dar probabil o să povestească și prietenilor despre seară aia memorabilă.

Nu am o concluzie și nici nu cred că schimbările se întâmplă așa de ușor. Totuși, măcar de ziua ei sau când chiar vrei să o dai pe spate, pune-ți un pic imaginația la contribuție! Sună un prieten, o prietenă apropiată, uită-te la clipuri pe net, caută ce crezi că i-ar plăcea să audă și, garantez, că îți va ieși. Începutul e mereu complicat, dar de la o idee stângace pentru voi doi poate începe cea mai frumoasă relație din viețile amândurora! 🙂

Foto: hdwallpapersrocks.com

 • 388
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  388
  Shares
 • March 8, 2016
-->

Poate te interesează

Suntem suma preconcepțiilor noastre și uneori asta dăunează
May 17, 2021
De ce ești mai productiv când ai posibilitatea să nu lucrezi mereu de la birou
May 13, 2021
Omul lecție și Omul bucurie
April 19, 2021
Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021
10 lecții de la 2020 pentru 2021
December 23, 2020
Teama de a avea bani
August 30, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *