Dacă e mai urât sau mai sărac este băiat bun și de casă?


Circulă prin popor un mit conform căruia, atunci când vine vorba de a alege un bărbat în viața ta, dacă e mai urâțel, mai sărăcuț și chiar mai prostuț, atunci sigur o să îți fie fidel, devotat, devreme acasă și foarte iubitor. Un mit! E adevărat că, dacă e mai puțin aspectos fizic, atunci nu vor sări femeile pe el ca în cazul unui domn chipeș. Sigur că dacă carisma nu îl ajută, îi va fi extrem de greu, spre imposibil să curteze orice domnișoară. În mod cert dacă nu are bani nici de un suc, nu va avea acces la o arie largă de femei. Și nu, nu mă înțelegeți greșit, nu e vorba de materialiste, ci de doamne independente care muncesc și care nu pot să respecte și să fie cu un bărbat care nu plătește nici măcar la prima întâlnire. Și chiar dacă l-ar iubi ca nebuna, tot s-ar frustra ulterior, mai întâi ea, apoi el, deoarece discrepanțele materiale nu sunt ușor de controlat într-un cuplu, pe termen lung.

Povestea e simplă: dacă e cam șleampăt, nu are texte la el și nici bani în portofel, în mod cert că va fi mult mai atent cu iubita lui. Dar, tentațiile apar la orice pas, indiferent de cine vorbim. Dacă e mârlan, va cedă oricăreia și îi vor pica ochii după fiecare fustă. Educația nu ține de fizic sau de câți bani are în cont. Unul pe care nu ai da doi bani la prima privire poate fi la fel de dobitoc precum masculul care știe exact cum arată și se agită mai ceva ca o animatoare prin față mulțimii. Dacă este un domn, va fi ca atare cu femeia de lângă el, indiferent dacă are sau nu pătrațele și multe miliarde. Dacă nu, nu. Atât de simplu!

Criteriul după care trebuie ales un iubit ar trebui să țină strict de sentimente, de modul în care te face să îți bată inimă un pic mai tare și să îți tremure genunchii. Nimic nu vine cu garanții pe viață. Bărbații inteligenți au acel ceva care atrage și sunt capabili să o facă pe cea din inima lor să se simtă specială. Că e urât, că e frumos, nu are nicio importanță. Dacă vrea să plece, va pleca. Dacă nu știe ce înseamnă cuplu, va învăța  greu. Dacă va dori să înșele, se va petrece chiar și cu tine de mână. Așa cum degeaba există gelozie și paranoia legată de un bărbat curtat constant de domnițe, degeaba este și ideea că, dacă el e mai puțin dotat, nu va călca în străchini. Și nu știu de unde vin aceste mituri, dar, probabil de la cele care nu au reușit niciodată să fie cu un domn din ăla de îți ia ochii și mințile. Caz în care, au ținut să mentioneze în dreapta și stânga că sunt fericite și cu prostul de acasă, că e băiat bun, le aduce flori de ziua lor și face și tocăniță din când în când. Nu că ar fi rău să se petreacă așa, dar strugurii sunt mereu acri când nu ajungi la ei.

N-aș vrea să pun o concluzie, dar cred sincer că bărbați urâți sau frumoși, extrem de bogați sau văi de ei, tupeisti sau timizi, pot fi gentlemeni sau niște penibiluți. Ține doar de ei, nu de compromisurile pe care le faceți voi cu propriile vieți, dragelor!

Foto: Pinterest

 • 129
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  129
  Shares
 • October 11, 2016
-->

Poate te interesează

Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021
10 lecții de la 2020 pentru 2021
December 23, 2020
Teama de a avea bani
August 30, 2020
Lucruri mici pentru o viață eco
July 22, 2020
Despre echilibru emoțional
June 24, 2020
Cum se schimbă relațiile de prietenie odată cu maturizarea
May 26, 2020

1 Comments

Claudiu
Reply October 16, 2016

Lasa, ca si voi femeile parca sunteti oarbe uneori. Toate visasti la un baiat bun, insa cand apare in viata voastra nu il bagati in seama, pentru ca "nu e suficient de bun". Mintea mea de inginer a realizat ca femeile de 6, vor barbati de 8, femeile de 8, vor barbati de 10, si tot asa. Eu de exemplu sunt educat, cu o cariera, cu bani suficienti, deschid usa la masina unei femei, insa ce sa vezi, femeile prefera pe unul cu BMW din 2004, fara sa stie ca Hyundai-ul meu din 2016 face cat 3 BMW-uri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *