Începe ART SAFARI, cel mai mare eveniment dedicat artei din România


Întotdeauna mă bucur că există evenimente în București, dar și mai tare tresar când nu este vorba de o deschidere de club, nici de concert cu mici în parc și nici măcar de o lansare de film la mall. Nu că ar fi ceva în neregulă cu acestea. Totuși, mă încântă că în ultimii 5 ani avem Art Safari, cel mai mare eveniment dedicat artei din România. Anul acesta se întâmpă între 11 și 20 mai, în Piața George Enescu din București. Ultima dată am ajuns în 2016 când era prin Centrul Vechi. Îmi amintesc că am petrecut o zi pe la expoziții. Acum plănuiesc să ajung la deschidere și să îmi dedic o zi din weekend pentru a avea timp de tot ceea ce au pregătit organizatorii.

Pavilionul Muzeal, cu lucrările de Tezaur ale maeștrilor artei românești, Pavilionul Central curatoriat de un expert internațional, programul educațional – Art Safari Kids & Art Talks și Programul Internațional formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București. Art Safari așează Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale. Mi-au atras atenția „Altceva despre Ceaușescu” și Art Talks, un program care va aduce în același loc artiști, curatori, colecționari, academicieni și profesioniști și publicul iubitor de artă. Mai multe detalii, programul complet, precum și bilete găsiți pe artsafari.ro.

Am pentru voi 2 bilete simple la Art Safari, valabile în orice zi, mai puțin la Avanpremieră. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să îmi spuneți ce anume din ceea ce se va întâmplă în 2018 la acest eveniment dedicat artei v-a atras atenția. Câstigătorii îi voi anunța chiar pe 11 mai. Mult succes!

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • May 8, 2018
-->

Poate te interesează

Romania din trenul CFR
August 09, 2019
Masaj autentic balinez în inima Bucureștiului agitat
February 12, 2019
O săptămână de la atentatul din Nisa
July 21, 2016
Sesiune de shopping inspirată de anii ’70 la V for Vintage 16
April 06, 2016
Alchimia lui Matache
March 11, 2016
Gala Avanpremiere nr. 9 – triumful designerilor romani
November 18, 2011

5 Comments

Oana
Reply May 8, 2018

Art on Stage pare foarte interesant. :*

Mirela Rosu
Reply May 8, 2018

La Art Safari din acest an as dori sa văd arta contemporana românească, lucrarile de Tezaur, lucrările artistului Mircea Cantor și artiștii contemporani. N am fost la nicio ediție de pana acum, evenimentul e tot mai captivant cu fiecare an care trece, un bilet în plus mi ar fi o frumoasă întâlnire cu minunata mea sora geamănă, o zi petrecută cu rost și mare bucurie pentru noi doua. Mulțumesc.

Enormerol
Reply May 11, 2018

Luminita Balaban, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!http://quakeonthelake.org/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *