Aplicația românească care te ajută să regăsești pe cineva din mulțime


Nu știu vouă, dar mie mi s-a întâmplat de ceva ori să zăresc un băiat pe stradă, fie în aglomerație, fie în drumul meu grăbit; sau într-un anumit pub, la cinema, la coadă la mere și să nu am nici timp și nici curaj să îl abordez. Cred că dacă ar fi existat Intersect mai de mult și toți ne-am fi putut regăsi atât de ușor, multe iubiri posibile nu s-ar fi pierdut sau așteptat atâta vreme. Ce este Intersect? Păi, o aplicație simpatică făcută de niște băieți deștepți români care cred că va crește foarte mult.

În prezent, pe versiunea actuală, Intersect îți arată persoanele (sex masculin, feminin sau ambele) cu care te-ai intersectat, pe o rază de 75 de metri. Dacă aveți amândoi aplicația instalată, atunci când există și conexiune la internet, veți afla reciproc unde și când v-ați întâlnit. Din acel moment, este opțiunea voastră dacă vă adăugați la prieteni sau începeți o conversație pe Chat. Cu cât ești mai activ, cu atât șansele de a găsi mai mulți potențiali prieteni.

În spatele Intersect (gointersect.com), sunt 3 tineri studenți: Laurențiu Ion, Alex Dobrin, Bogdan Tirca. În prezent au dus conceptul mai departe, la San Francisco și  au pornit o rundă de finanțare ce evaluează Intersect la cel puțin 3 milioane de dolari. Versiunea următoare va fi îmbunătățită, sau cel puțin așa mi-au promis.

Că și om de publicitate, cred că Intersect va exploda și că va fi folosită în mai multe campanii. Eu am propus-o pe prima și sper să o duc la bun sfârșit și să fie implementată. Că și utilizator, la cererea băieților, îmi doresc mai multe opțiuni în aplicație: de la setarea completă a Profilului, până la criterii precum vârsta utilizatorului (disponibilă pe Androit), dar și posbilitatea de a avea conversații video, de a pune poze și alte nebunii, pentru a fi și mai amuzantă. Și, mai presus de orice, sper să dispară curând buguri precum aplicație inactivă sau neidentificarea corectă a celor cu care “ne intersectăm”. Nu de alta, dar poate ratăm niște prieteni sau iubiți viitori chiar mișto! 🙂

Puteți descărcă aplicația Intersect în App Store sau in Google Play.

 

Crezi că ne Intersect(ăm) curând? 😀

 

 

 • 86
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  86
  Shares
 • March 22, 2016
-->

Poate te interesează

Scriu la prima mea carte și mă gândesc să aleg Print One Book – platforma pentru autori independenți (P)
July 26, 2021
MASTERING Facebook & Instagram Ads – Curs pentru ANTREPRENORI
January 13, 2021
Prezentul și viitorul conținutului de la Wecontent 2019 (P)
November 13, 2019
Utile de la Conferința Influencer Marketing
September 17, 2019
De la Zilele Biz adunate – creativitate practică și inovație constructivă
November 27, 2017
Se pot introduce meseriile de pe net în COR?
March 11, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *