Alexander Wang pentru H&M- sporty-urban si branding supradimensionat de accesorii


La inceputul anului, in aprilie, am primit cu totii vestea despre cea mai recenta colaborare a unui designer de top cu brandul de masa H&M. Este vorba de Alexander Wang! Saptamana aceasta H&M a anuntat ca vom vedea colectia capsula in magazine incepand cu 6 noiembrie, dar si in online. Aceasta va intra si in Romania, in magazinele selectate. Asta daca mai ramane ceva dupa petrecerea de lansare unde, de obicei, se lasa cu bataie, dat coate, sfasiat haine la propriu pentru a pune mana pe un item.

download

download (7)

Ceea ce nu inteleg din toata ideea este brandingul supradimensionat pe accesorii: caciula si manusi. In rest, e in continuare vorba despre trendul sporty-urban- atat de folosit in ultimul an, iar hainele par special gandite pentru a merge la sala. Ceea ce nu e rau, atat timp ca te si mobilizez si faci sport. Am pus ochii pe 1/2 piese, dar nu sunt data pe spate. Astept sa le si vad si sunt curioasa si asupra pretului!

“Talentatul newyorkez (actualul director de creaţie al casei de modă Balenciaga) spune: „Sunt încâtntat să fac parte din acest proiect. A fost foarte amuzant să lucrez cu dinamica echipă de la H&M. Sunt foarte deschişi la inovaţie“. Iar Margareta van den Bosch, creative adviser la H&M a adăugat: „Wang este unul dintre cei mai importanţi designeri ai acestor timpuri. Ştie exact ce îşi doresc oamenii să poarte şi face totul cu atât de multă energie şi pasiune!“. ( Sura: Vogue)

Fotografii: vogue.com

download (3)

 

download (6)

download (4)

download (5)

 • 28
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  29
  Shares
 • October 16, 2014
-->

Poate te interesează

Peste 100 de ani de tradiție în pantofi – Helwig Shoes (P)
April 24, 2018
Vine vara, liber la lenjerie cu imprimeuri florale! (P)
April 08, 2018
Când Tommy Hilfiger a întâlnit-o pe Gigi Hadid
October 04, 2016
ETNO Romantique, noua colecție Meli Melo Paris (C)
February 17, 2016
Inspiratie pentru un sezon intreg de la Gala Avanpremiere 16
November 30, 2015
Sport e chic!
July 07, 2014

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *