Am testat Academie Peeling Expert. Peeling neinvaziv. (P)


Când vine vorba de fața mea și de ten, așa cum am povestit de multe ori, sunt foarte reticentă. Am un vlog în care explic ce îi fac sau nu pentru ca, la peste 30 de ani, să se mențină fresh, fără niciun fel de intervenții chirurgicale. Totuși, principalul lucru este conștientizarea că experimentele de creme și tratamente nu sunt mereu ok, că somnul e magic, iar hidratarea și protecția în fața soarelui sunt esențiale. Formula pare simplă, doar că mereu este ceva care o complică. Eu, ca exemplu, am tendințe de roșeață, genetic. În plus, încep mici riduri fine, pe care eu le văd, deși alții îmi spun că nu e așa. Apoi sunt perioadele când apar coșurile, fie din cauza alimentație greșite, fie pe bază hormonală. E o intreagă epopee când vine vorba de tenul unei femei și nu există o pastilă miraculoasă pe care să o iei, iar dimineață să fie totul perfect. Nici perfecțiune nu există. Dar, putem să avem grijă de noi și să învățam ce ne face bine și ce nu.

Am experimentat un alt fel de peeling

Zilele trecute am experimentat un alt fel de peeling față de ceea ce așteptam. Am mers la Salon El Studio, am discutat în prealabil cu cosmeticiana de acolo care mi-a făcut și o analiză în ceea ce privește problemele tenului meu. Ședința a durat cam 30 de minute și a fost bazată exclusiv pe produse Academie, creme și o folie de ser. Așadar, nu a implicat niciun apărat sau vreo spatulă. Tratamentul Academie Peeling Expert are rolul de a îndepărta impuritățile localizate la nivelul feței, înlăturând un strat superior al epidermei. Acesta poate fi considerat atât un tratament de întinerire a pielii, cât și un tratament de curățare a tenului. Mai că am adormit, așa de mult m-a relaxat. La final mi-am simțit fața mult mai luminoasă, mai curată, mai energizată. Nu am avut nici mâncărimi, nici nu a usturat, nimic. M-am machiat la câteva ore deoarece este în regulă acest lucru, așa cum mi-a mărturisit specialistul.

51885862_10157063484088256_362103830822780928_n

E drept că Academie Peeling Expert are efecte din prima, dar, în funcție de problemele tenului, se recomandă mai multe ședințe. Poate fi vorba de un mix de anti îmbătrânire și eliminat roșeața, de uniformizarea nuanței, de închiderea porilor. Depinde mult de fiecare persoană. Un lucru este valabil pentru toți, doamne sau bărbați: produsele pentru acasă. Vorbim de o cremă reparatoare Academie Dermacte care se aplică dimineața și seara, după demachiere; precum și o cremă de zi cu factor de protecție 50 care se utilizează o singură dată pe zi. Pe aceasta din urmă am mai folosit-o și recomandat-o și în trecut datorită calității, fiind densă, cu aspect albicios, cu efecte senzaționale. Ambele se pot achiziționa fie de la Salon El Studio, fie de la Top Line România. În rest, între ședințe, nu se folosesc altfel de creme sau seruri. Și nici măști de față sau produse de scrubbing.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de peeling care să nu vă agreseze tenul, vă las aici oferta celor de la Salon El Studio: OFERTA! Eu una abia aștept să revin și sper să elimin toate problemele, astfel încât să am un ten de porțelan. Cel puțin pot visa la acest lucru! 🙂

 

 • 38
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  38
  Shares
 • February 15, 2019
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice si de makeup accesibile WOW!
July 21, 2021
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *