Top 3 ținute ok si Top 3 mai puțin inspirate de la Oscar


Pentru multe dintre noi seara Oscarilor devine o adevărată Gală a modei și un eveniment mult așteptat și din acest punct de vedere. Nu am văzut încă toate filmele și nici evenimentul complet, dar am remarcat câteva ținute minunate, precum și unele pe care nu le consider demne de o divă de Hollywood, nicidecum pentru covorul roșu de la Oscaruri. Dar, nebănuite sunt alegerile vedetelor și ale stiliștilor acestora, așa că ne rămâne doar să ne uităm, să admirăm sau să ne minunam, iar la final să ne inspirăm.

TOP 3 cele mai bune:

Cea mai inspirată rămâne (și de data această) Lady Gaga. Salopeta special gândită de stilistul ei personal în colaborare cu Brandon Maxwell a fost remarcabilă. Rochia puratat de actrița Rooney Mara, semnată Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci, a fost la fel de spectaculoasă. Ultima pe lista este Elizabeth Banks la Vanity Fair Oscars Party. Nu știu de ce m-am îndreptat spre alb, dar consider că au fost singurele prezente care au strălucit.

Top 3 mai puțin inspirate:

Din punctul meu de vedere lista cu “prost îmbrăcate” de la Oscarurile de anul acesta ar putea fi extrem de lungă. Nu înțeleg pampoanele lui Heidi Klum (rochie Marchesa), nu văd de ce Kate Winslet a ales o rochie care o face mult mai plinită și atât de lucioasă (by Ralph Lauren) și nici ce a fost în capul lui Julianne Moore când a ales să îmbrace o rochie de nășică (Chanel Haute Couture). Pur și simplu nu pricep cupele, paietele și sclipiciurile deloc ieftine, dar care par ca atare. Dar, ceea că mă uimește este puținul curaj a unor nume mari de a experimenta și, mai ales, de a-și găsi stilul propriu.

Încă de pe acum abia aștept ediția următoare pentru filme și pentru rochii! 🙂

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
 • March 1, 2016
-->

Poate te interesează

Revelația magazinelor second hand – consum mai puțin
August 24, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Fără shopping de haine 3 luni
May 14, 2019
Ce pui în bagaj pentru vacanța pe Riviera Franceză
May 22, 2016
Cămașa albă – piesa de rezistență în 2016 și întotdeauna!
April 30, 2016
COS deschide primul magazin din România în primăvara/vara lui 2016
February 15, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *