De la 2019, un carusel de trăiri și emoții, spre 2020 cu noi intenții


De ceva vreme aștept să se termine 2019, acest an pe care mi-l voi aminti mereu deoarece, pentru mine, a venit cu o furtună de emoții și de întâmplări, cu prime experiențe de tot felul, cu schimbări pe toate planurile, cu multă agitație și cu o tornadă de trăiri. Știu că nici la alții nu a fost totul roz, dar mă voi limita la mine și la ceea ce cred eu că pot schimba pentru a nu mai trece prin asta. Și vreau să împart cu voi ce am înțeles eu, în caz că vă întrebați, ca și mine, de ce a fost așa. Eu una sper ca 2020 să fie cu mai multă liniște, echilibru și să reușesc să atrag doar ceea ce îmi doresc și îmi face bine. Cumva simt că am învățat destul și că merit. De fapt, sunt convinsă că merit tot și încă ceva, după pierderi, dezamăgiri, lacrimi și prăbușiri.

În 2019 totul a fost mult mai intens în interiorul meu

Am iubit pasional, am cerut iertare, am iertat, am regăsit prieteni, am făcut pace cu bărbații din trecut. Am avut discuții aprinse cu părinții, am răscolit în mine, m-am schimbat și maturizat mai mult ca în ultimii 32 de ani. Am avut sute de nopți de insomnii, am meditat, am trăit niște experiențe unice. Am aflat că sunt extrem de puternică. Am verbalizat că iubesc un om, am înțeles că nu pot accepta mai puțin decât ofer, am trăit două săptămâni cu 10 lei pe zi. M-am simțit singură de multe ori, dar am fugit de lume, în același timp. Am ajuns pe alte continente, am fost liberă, am reușit să fiu propriul șef, am descoperit o mulțime de oameni interesanți, am câștigat premii, am rămas la aceeași greutate, am investit în mine, am fost sănătoasă. Am ajuns în California, la Machu Picchu și în Tulum. Am făcut Sound Healing Meditation, am mers pe munte, am cumpărat mult mai puțin comparativ cu alți ani, am renunțat aproape de tot la lactate, am făcut sport și în aer liber, am citit 24 de cărți, m-am uitat la multe vloguri. Și cred că mai pot scrie o sută de rânduri, doar din ceea ce pot spune public.

Legea atracției spune că atunci când nu vrei ceva, investești de fapt energie în acel ceva și tocmai “ceva-ul” vine la tine!

Întâmplător sau nu, în decembrie am citit “Legea atracției”,scrisă de cuplul Jerry și Esther Hicks. O aveam de ceva vreme în casă, dar nu am avut timp de ea. A fost revelatoar să pricep că am atras tot ceea ce mi s-a întâmplat. Ce am conștientizat este că nu e vorba de ceea ce mi-am setat recent, ci de gânduri mai vechi care devin, mai devreme sau mai târziu, realitate. Și am învățat că toate intențiile pe care le voi pune acum în Univers se vor petrece. Dar, am descoperit și marea mea greșeală. M-am focusat pe negație, pe ceea ce nu vreau să se întâmple. Legea atracției spune că atunci când nu vrei ceva, investești de fapt energie în acel ceva și tocmai “ceva=ul” vine la tine. Știu că la finalul lui 2018 am zis că în 2019 nu vreau agitație, nu vreau să… și da, toate s-au petrecut. Nu vreau să mai am relații de scurtă durată care se termină brusc și absurd. Doar de asta am dat. Nu vreau să rămân fără bani, ca freelancer. Am pățit o lună. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, nici pe principii, nici din ego. M-am certat, ba chiar cu oameni la care țin profund. Învățătura supremă este că tot ceea ce îmi voi propune va fi despre ce îmi dă o stare de bine dacă îmi imaginez și că mă voi focusa în acea direcție. Cred că atragem ceea ce gândim și că trebuie să dăm voie să se petreacă ce ne dorim. Creăm pe măsură ce gândim, ca un fel de magie, pe care o facem singuri. Și doar noi ne limităm și ne blocăm, deși am putea avea tot ce vrem. Așadar, 2019 a fost despre gânduri care au invocat emoții intense în trecut și care s-au concretizat.

Nu am idee ce îmi va aduce 2020 și nici nu vreau să îmi fac planuri. Voi primi totul așa cum vine deoarece știu că după orice perioadă grea descopăr o parte din mine, așa cum perioadele bune mă fac să înfloresc. Știu doar că vreau să fac câteva schimbări, să scap de tot de “nu” din vocabularul meu, să pun preț în fiecare zi pe ceea ce este bun și să mă imaginez așa cum mi-ar plăcea să fiu. Știu că undeva în lumea asta există și omul care o să vină pentru a nu mai pleca. Am convingerea că vor fi și mai multe proiecte că până acum. Vreau și cred că voi ști să îmi gestionez mai bine timpul, să fac mai multă yoga, să lucrez mai eficient, să merg mai des la sală, să ies mai des cu prieteni și să renunț la pauze lungi de cafea, la uitat la tot felul de tâmpenii pe net și la Instastories. Gândul meu se îndreaptă către echilibru, către a locui o perioadă la Ocean, către experiențe noi, în locuri încă necunoscute, către conversații profunde, către scris mai mult, învățat ceva nou, ascultat ce vor ceilalți să zică. 2020 vreau să fie mai mult despre răbdare cu mine și cu alții, vreau să fie despre a fi mai moderată în entuziasm, în a aștepta să văd ce oferă ceilalți înainte de a le da un rol în viața mea.

Cea mai mare lecție învățată de la 2019 este, fără doar și poate, să nu mă mai gândesc la ce nu vreau, ci la ceea ce îmi doresc și îmi aduce o emoție pozitivă. Totul se întâmplă firesc și atunci când trebuie. Pare totul banal, dar e prima dată când realizez că nu merită să tragi de nimic, nici să forțezi o relație, nici o colaborare, nici o situație. Dacă semnele sunt că ceva nu se leagă, fie că e vorba de plan profesional sau personal, nu are rost să insiști. Poți merge mai departe, cu gândul la ceea ce vrei, fără a te crampona în anume persoane/situații. Noi suntem singurii care atragem greșit ceva în viața noastră și nimeni nu e responsabil pentru fericirea noastră. Fie că ajungeți la cartea menționată, fie că nu e genul vostru de lectură, eu sper să ajute pe cineva ceea ce am descoperit eu în acest 2019, carusel de trăiri și de emoții și să intrăm în 2020 cu gânduri frumoase care să devină realitate, mai devreme sau mai târziu!

 

 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  54
  Shares
 • December 26, 2019
-->

Poate te interesează

Omul lecție și Omul bucurie
April 19, 2021
Cum realizezi că o persoană te seacă de energie și cum revii la starea de bine
January 20, 2021
10 lecții de la 2020 pentru 2021
December 23, 2020
Teama de a avea bani
August 30, 2020
Lucruri mici pentru o viață eco
July 22, 2020
Despre echilibru emoțional
June 24, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *