12 ore de sport și distracție în aer liber la World Class Fitness Festival (P)


Cred că doar atunci când îți este rău fizic și nu poți să te miști din pat înțelegi cât de mult îți lipsește sportul. Nu știu altora cum le este fără mișcare fizică, dar eu nu mai pot altfel. Ajung la World Class de cel puțin două ori pe săptămână, alternez tipurile de mișcare, aleg fie o clasă de dance/interval/body pump, fie cycling, fie fitness sau doar alergare pe bandă și saună. Indiferent de opțiune, am o satisfacție imensă după o oră de sport, am alt tonus, sunt mult mai relaxată, mă simț mai ușoară și mai încrezătoare în mine. Și astea sunt doar câteva dintre motivele care mă fac dependentă de World Class. Iar dacă ați fost, știu că îmi dați dreptate.

Fie că sunteți sau nu membri World Class, puteți gusta puțin din ceea ce vă oferă la ediția numărul 5 de  World Class Fitness Festival. Evenimentul are loc pe 11 iunie, de la 9 dimineața, în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai. Toți cei prezenți se vor bucura de îndrumarea a 50 de traineri, clase dedicate, premii, concursuri, activități și demonstrații sportive pentru copii, dar și concert Alex Velea de la ora 21:15. Printre trainerii care vă vor ține în priză am regăsit și câțiva dintre preferații mei: Adriela Morar, Gabriel Ghiță, Anca Bucur, dar trebuie să decideți singuri care se pliază mai bine pe stilul vostru.

Dacă vă înscrieți la cel puțin o clasă sau la cycling, intrați automat la tombola cu premii de la diverși sponsori. Marele premiu este o super bicicletă Pegas care sigur nu v-ar prinde rău. Și ceea ce mi se pare amuzant, dar sigur pe placul celor mici, vor există și concursuri de Kendama. 🙂

Eu îmi propun să ajung de la prima oră. Dacă v-am făcut poftă de sport, descoperiți programul complet de la World Class Fitness Festival aici!

World Class Fitness Festival

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • June 9, 2017

Poate te interesează

Sport echilibrat, nu trend, chin sau obligație
September 20, 2019
Fii alături de echipajul de raliu #324 și ajută-i pe pilot & copilot să continue cursa!
July 16, 2019
Yoga spirituală mi-a schimbat viața și m-a schimbat
July 11, 2019
Ce am comandat de pe VitaMIX.ro și nebunia cu Pudra de Matcha (P)
May 31, 2019
De ce am început să fac Yoga spirituală zilnic
February 04, 2019
Ortodontul m-a trimis la chirurgie dentară. Moft sau problemă de sănătate?
January 18, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *