World Class România a lansat Easy8 – programul pentru sportivi începători


Fac sport de când mă știu, dar am momente când lipsesc o vreme de la sală, iar apoi realizez că mobilizarea este grea. Oamenii care au un stil de viață sedentar găsesc mereu scuze pentru a nu se apuca de sport. Cu siguranță că au nevoie de un impuls. Odată depășit primul pas, sportul devine ca un drog, unul bun, la care nu vrei să mai renunți. Pe lângă efectele vizibile legate de modelarea corporală, orele de mișcare aduc și o stare psihică mult mai bună.

Totuși, cum găsești motivația dacă nu ai fost niciodată până acum prea sportiv? 

World Class România, lider pe piața locală de fitness, a lansat programul de antrenament Easy8, dedicat celor care vor să facă un pas către un stil de viață activ. Noul program se derulează pe parcursul a 8 săptămâni, imp suficient pentru a descoperi cât de bine face mișcarea. Începătorii vor aflăa în aceste 2 luni mai multe dspre tipurile de antrenament, echipamentele din sala de fitness și clasele oferite de World Class.

În funcție de nevoile fiecăruia, Easy8 pune la dispoziția clienților World Class două tipuri de antrenamente de grup – 12 clase de antrenament de grup pentru începători, cinci clase de antrenament de grup pentru avansați -, și trei întâlniri cu antrenor personal – acestea includ atât antrenamente unu la unu, cât și evaluări corporale personalizate. Cele 12 clase pentru începători, Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba, ajută membrii să își cunoască musculatura și îi obișnuiește cu efortul fizic. Cele cinci clase pentru avansați, Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga, le permite membrilor să treacă la nivelul următor și îi ajută să-și atingă obiectivele de fitness.

Din experiența personală și ca membru World Class încă din 2008 va pot spune că a face mișcare sub supravegherea unui antrenor personal este o experiență excelentă. Afli ce tipuri de mișcare îți fac bine, ce mușchi nu trebuie să soliciți, cum să te dezvolți armonios fără a pune masă musculară nedorită sau fără a dezvolta zone precum brațele și gambele. Plus că antrenorii de la World Class sunt extrem de drăguți dar și competitivi și nu te vor lăsa să pleci acasă până nu transpiri cum trebuie!

„Programul Easy8 are ca scop principal introducerea oamenilor în lumea sportului și a atenției pentru un stil de viață activ și sănătos. Cuvintele care definesc World Class în acest an sunt „Fii Sănătos”. De aceea, prin intermediul acestui program, a expertizei în fitness a antrenorilor noștri, a facilităților pe care le oferim, a efortului și a pasiunii pe care o dedicăm fiecărui membru, vom motiva din ce în ce mai mulți români să răspundă mesajului nostru de a duce un stil de viață mai sănătos și activ”, declară Kent Orrgren, CEO World Class România.

Programul Easy8 este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament anual fulltime la centrele premium W și oricărui pachet Basic, Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Pentru mai multe detalii, accesați: easy8.worldclass.ro.

Ne vedem în sală la World Class! 🙂

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 7, 2017
-->

Poate te interesează

De ce trebuie să mergi la control ginecologic periodic
July 14, 2020
5 ani de când nu mai mănânc carne
June 15, 2020
Sport echilibrat, nu trend, chin sau obligație
September 20, 2019
Fii alături de echipajul de raliu #324 și ajută-i pe pilot & copilot să continue cursa!
July 16, 2019
Yoga spirituală mi-a schimbat viața și m-a schimbat
July 11, 2019
Ce am comandat de pe VitaMIX.ro și nebunia cu Pudra de Matcha (P)
May 31, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *