Înscrie-ți proiectul online creativ la Webstock Awards!


Nu mai știu a câta oară revin la Webstock, dar știu că, de fiecare dată, descopăr la acest eveniment idei și campanii online interesante care mă inspiră, fie din agenții, fie de la freelanceri sau de la bloggeri. Pe 29 septembrie are loc o nouă ediție Webstock, la Hotel Marriott, București. Prima parte a zilei este dedicată conferințelor, iar finalul zilei premierii proiectelor înscrise în competiție.

Dacă aveți un proiect creativ dezvoltat în ultimul an, trebuie să aflați că nominalizările la Webstock Awards au loc până pe 8 septembrie 2017, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online de pe webstock.ro. Există 11 categorii disponibile: Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video în Online. Din experiența anilor precedenți, categoria cea mai simpatică este “Best Projects”, iar cea cu cei mai puțini pretendenți la titlu este Corporate Blogs deoarece sunt puține branduri care fac cu adevărat acest lucru așa cum trebuie. Eu una, nu am sesizat schimbări uriașe comparativ cu 2016. Dar, aștept cu interes să văd câstigatorii și poate descopăr ceva inedit. Mai trebuie să știți că premiile Webstock 2017 se vor desfășura pe parcursul a două etape: propunerile spre nominalizare și jurizarea (ce include preselecția nominalizaților și jurizarea finală).

Invitații de la Conferința nu au fost anunțați, dar există 3 paneluri: Digital Marketing, Blogging și Social Media. Mi-ar plăcea ca Blogging să se transforme în Vlogging sau să existe o secțiune dedicată acestui segment. Personal cred că bloggingul este lăsat în urmă comparativ cu ceea ce fac mai nou Youtuberii. Vă țin la curent!

Până atunci, nu uitați să vă luați un pass cu doar 200 lei + TVA sau să vă înscrieți proiectele. Ne vedem la Webstock 2017!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • August 17, 2017
-->

Poate te interesează

Urmează Ediția nr. 2 Training Online Facebook Ads pentru antreprenori!
April 06, 2020
Pentru prima dată la BIZ SMS CAMP în calitate de Freelancer
December 09, 2019
Trenduri și practici bune pentru magazine online de la GPeC 2019
November 06, 2019
Prima dată la #BIZSeasideCamp
September 03, 2019
În câteva zile se întâmplă iCEEfest UPGRADE 100
June 05, 2019
Un nou eveniment pentru creatorii de conținut de la BIZ
January 23, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *