Oferă în dar experiențe memorabile (C)


Sunt la acel moment din viața mea în care pun preț pe trăiri, pe tot ce îmi trezește emoție și reușește să mă uimească. Nu am totul, nu mă scald în bani, dar nici nu îmi sare inima dacă primesc un parfum, un buchet de flori pompos sau orice alt obiect. Cred că este de o mie de ori mai frumos să oferi o experiență cuiva în detrimentul unor lucruri materiale Un curs, o călătorie, o seară în care îi gătești, șansa de a-și întâlni celebritatea preferată, o vizită la o galerie de artă, toate pot fi momente unice de care își va aminti peste timp, prin noianul de cadouri relativ banale.

Dacă nu ați reușit încă să luați nimic pentru persoanele dragi sau, pur și simplu credeți că cineva din viața voastră are nevoie de un curs de dezvoltare personală, ați ajuns unde trebuie. Dream&Act are câteva oferte în acest sezon, pentru toate buzunarele. Am povestit acum ceva timp că am început un curs de actorie pentru începători. Au trecut 2 luni de atunci, iar azi pot spune că la Dream&Act am cunoscut oameni calzi și că am învățat diverse tehnici prin care să îmi îmbunătățesc modul de a comunica atât profesional, cât și pe plan personal. Momentan mă pregătesc pentru actul final, adică o scenetă de teatru în care voi juca, pe o scenă reală, cu costume și toată recuzita unui actor adevărat. Sper să învăț rapid textul și să nu îmi uit replicile.

Aveți două variante de daruri pentru prieteni, iubiți, colegi, șefi sau oricine vă doriți. Primul este un voucher pentru workshopul de Public Speaking la Dream&Act. Acesta ține 3 ore și cuprinde o serie de tehnici pentru a afla cum te ajută actoria în Public Speaking. Prețul este de doar 45 lei. Cel de al doilea este voucherul pentru cursul de actorie/improvizație, costă doar 980 ron și cuprinde 12 ședințe, 1 ședința pe săptămână, plus spectacolul final. Acesta din urmă este cel pe care îl urmez eu în prezent, iar noua serie începe pe 11 ianuarie. Dacă totuși nu vreți să plătiți toată sumă, puteți oferi doar o parte din lecțiile cursului, iar cursatul va plăti ulterior diferența. Ofertă este valabilă în perioadă decembrie 2017 – februarie 2018.

24955731_1500742686645660_6285956217538523370_o

Pe linkuri aveți detalii complete despre workshop și curs, iar orice întrebare o puteți lăsa mai jos sau le puteți contacta direct pe Stefana și Irina pe pagina de Facebook Dream&Act. Sper să bucurați pe cineva cu un dar plin de emoție și să aveți un Crăciun de poveste!

P.S. CONCURS – spune-mi în comentarii dacă vrei să participi la workshop și de ce și poți câștiga 1 voucher. Extragerea o voi efectua pe 4 ianuarie, iar data workshopului va fi stabilită ulterior cu echipa Dream&Act.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • December 20, 2017

Poate te interesează

1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018
Sutiene pentru femeile care suferă de cancer la sân
November 19, 2018
Acasă la albine cu ALBEENA #BEHAPPY
October 08, 2018
10 idei pentru o doză extra de optimism la început de toamnă
September 17, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *