Vârsta interioară o alegem singuri


Am realizat în timp că vârsta biologică și cea interioară nu conincid, că sufletul nu merge în același ritm cu timpul pe care îl acceptăm cu toții, așa cum este el măsurat. Vârsta interioară nu are a face cu numărul de ani pe care îl avem. Există copii cu suflet de matur, așa cum există persoane trecute de 40 de ani care au rămas adolescenți, chiar dacă ridurile tind să îi contrazică. Este oarecum ciudat că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, ne oprim totuși mental la o anume rtate deoarece ne este foarte greu să conștientizăm că îmbătrânim. Dar este firesc, deoarece vârsta interioară depinde de imaginea pe care o avem despre noi înșine, de ceea ce simțim.

Nu știu ce mai înseamnă să te porți ca “la vârsta ta”, deoarece timpurile s-au schimbat, tradițiile au pălit, regulile din bătrâni au decăzut din drepturi. Inclusiv aspectul exterior al unei persoane de 20 poate să fie similar cu al uneia trecute bine de 30, cu precădere în cazul femeilor. Tehnicile de make up au avansat, precum și cele de întinerire a tenului. Cât despre haine, nu cred că mai e nimic anormal ca o doamnă de 30 să poarte exact același haine că o puștoaică de liceu, atât timp cât proporțiile îi permit.Trăim în timpurile când lăsăm rigorile și prejudecățile deoparte și trăim după bunul plac. Ceea ce este minunat.

Mi se pare important să conștientizam care este vârsta noastră interioară pentru a înțelege anumite reacții pe care le avem sau ce anume trebuie să îmbunătățim la noi. Este minunat să păstrezi o doză de inocență și să mai poți să ai entuziasmul unui copil. În același timp, nu ai dreptul să rănești pe nimeni din lipsă de maturitate interioară. Eu una cred că am un pic peste 25 de ani. Și culmea este că o și proiectez în exterior, astfel încât aud des acest lucru de la cei din jur, ceea ce, la 32 de ani, mă bucură. Ține de noi să ne păstrăm tineri. Putem trăi cum dorim, cât timp există armonie în interiorul nostru. Realemnte vârsta este doar un număr și nu contează, nici în relații, nici în ceea ce privește stilul de viață. Suntem singurii care putem hotărî când să facem schimbări.

Sunt curioasă să știu care este vârsta voastră interioară versus cea din buletin!

  • November 21, 2018

Poate te interesează

giphy
Tipuri de bărbați pe care nu îi accept în viața mea
November 24, 2018
disordine_gallery_image_desktop
Eliberează-te de lucruri materiale inutile pentru a primi mai mult!
November 11, 2018
1_PxglLtKdhmYkfYJStIUwYA
Unde se duc oamenii de care ne despărțim?
October 14, 2018
tumblr_or0w4pYB4q1rrugpso1_500
Fără poveste nu e nimic!
September 24, 2018
6359834841978408901885397472_sleeping-girl-239679_w1000
Workaholic, mă tratez! | BURNOUT
September 18, 2018
familias-lgbtiq-brasil
De la “între soți” la “între bărbat și femeie”
September 12, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *