Uleiurile de păr preferate


V-am mai spus în trecut că sunt o mare fană a uleiurilor de păr. Le-am descoperit în urmă cu mulți ani, iar de atunci simt că nu aș mai putea trăi fără ele. Obiceiurile mele de consum sunt următoarele: câteva picături după ce am uscat părul sau direct pe părul umed; câteva picături pentru styling după ce folosesc placa sau ondulatorul. Odată pe lună îmi pun mult ulei în păr și îl las să acționeze până dimineață, iar apoi spăl părul. Cred că ajută mult firul de păr să se mențină sănătos și luptă împotrivă deteriorării, cu precădere când este expus la surse puternice de căldură.

În prezent folosesc 4 tipuri de ulei de păr. Vi le recomand și vă asigur că indiferent de bugetul pe care sunteți dispuși să îl investiți, veți găsi o variantă. Preferatul meu este cel de la MaroccanOil, dar este foarte scump. Acesta este considerat un ulei tratament și este extrem de versatil, putând fi folosit atât că produs de recondiționare, regenerare și reparare profundă a părului de la rădăcini până la vârfuri, dar și ca produs de styling și finisare pentru toate tipurilor de păr. Există și o variantă a produsului pentru păr subțire sau păr de culoare deschisă.  Tratamentul de păr MaroccanOil este infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți, proteine esențiale pentru întărire, semințe de în bogate în acizi grași omega 3, minerale și vitamine pentru strălucire sporită și de durată, plus protecție împotrivă căderii părului.

Tot de ceva ani folosesc și Wella SP LuxeOil care costă în jur de 100 de lei, 100ml. Mult mai ok comparativ cu cel de la MaroccanOil care se apropie de 300 lei. SP LuxeOil folosește tehnologia Transform, un procedeu System Professional care ajută părul să nu își piardă hidratarea și îi dăruiește mai multă forță. Pentru ca firul să devină mai strălucitor și mai suplu, iar cheratina să fie perfect protejată. Gama conține un melanj de uleiuri prețioase: ulei de Argan, Migdale și Jojoba. Personal îl folosesc pentru a nu mai pieptăna părul, dar nu este atât de bun la aranjarea acestuia sau pentru coafat.

Recent mi-a fost recomandat Hydra Elisir Oil ALAMA și sunt foarte mulțumită de el. Este special creat pentru păr uscat și oferă un luciu aparte. Îl utilizez și pentru o aranjare rapidă și pentru a da efectul de păr umed. Conține ulei de argan și costă în jur de 80 lei, 100ml. Iar varianta ieftină, dar care nu îmi displace deloc este Uleiul de argan presat la rece de la Herbal Sana. L-am cumpărat dintr-o drogherie și a fost undeva în jur de 20 lei. Este 100% pur și bogat în acizi grași Omega 3 și Omega 6, Vitamină A și E. Deși este un ulei de față, este excelent și pentru hidratarea părului, mai ales aplicat pe timpul nopții, așa cum vă ziceam.

Sunt curioasă voi ce ulei bun de păr folosiți deoarece îmi doresc să încerc și alte branduri. Lăsați-mi mai jos în comentarii și promit că revin cu un update!

 P.S. Vreți să mergeți 1 weekend pe banii mei în Europa cu mine? Toate detaliile sunt aici! 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • October 29, 2017

Poate te interesează

1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Produse de baie și cosmetice recomandate (Primăvara 2019)
March 05, 2019
Am testat Academie Peeling Expert. Peeling neinvaziv. (P)
February 15, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
Produse de baie și cosmetice recomandate (Iarna 2018/2019)
December 03, 2018
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *