Tipuri de bărbați pe care nu îi accept în viața mea


Înainte de a fi acuzată că sunt feministă, să știți că sunt. Și consider că doar cei care nu înțeleg ce este o feministă și ce a făcut acest curent poate considera acest cuvânt că fiind o jignire pentru o reprezentantă a sexului feminin. Pe lângă asta, mai sunt și norocoasă și am iubit și fost iubită de bărbați senzaționali, indiferent de modul în care s-a sfârșit relația dintre noi. Tot bărbați sunt și majoritatea celor care mi-au modelat gândirea și drumul profesional de azi, m-au inspirat și făcut să îmi doresc mai mult, să evoluez și să mă educ, așadar plecăm de la premisa că ador bărbații, îmi place să petrec mai mult timp cu ei decât cu femeile, ceea ce mă și face să selectez și să mi se pară lipsiți de masculinitate și de prost gust cei pe care îi voi menționa mai jos. Înțeleg că vor fi unii care se vor simți lezați și vor sări, dar consider că le fac un favor și sper să îi ajut să conștientizeze că prin astfel de comportamente nu vor reuși niciodată, nici măcar să se culce, cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Bărbații care nu spun o poveste

Genul de bărbați care se invită la tine la miez de noapte ar trebui interzis. Sau blocat. Sau luat la mișto. Sau oricum ar fi. Nici nu contează că intenția lui nu e serioasă. Poate nici a fetei nu este, dar modul de a pune problema mi se pare esențial. Cred că este moartea pasiunii să nu ai vorbele la tine, să nu faci un minim de efort, să nu știi să împachetezi frumos cerința și să consideri că ți se cuvine totul. Personal ador experiențele, să țin minte o faptă, un cuvânt, un gest, să fie ceva altceva, față de tot ceea ce am trăit. E drept că nu mereu avem parte de oameni speciali, dar putem alege să nu ne irosim timpul cu bărbați atât de din topor.

Bărbații îndrăgostiți de mamele lor

Pe cât de mult respect un bărbat care vorbește frumos de mama lui și de femeile care-au trecut prin viața lui, pe atât de mult fug de cel care încă se agață de poală mă-si. Tipul de om care o sună să o întrebe dacă e ok ce a făcut, ce să mănânce, dacă merge la toaletă și tot așa. Nu cred că e acceptabil ca un bărbat să vorbească cu mamă lui de mai mult de două ori pe zi, în mod uzual. Plus că există limite și cred că vine o vârstă când mama nu trebuie să își dea acordul pentru orice femeie cu care iese al ei băiat.

Bărbații nepregătiți emoțional

Fug de responsabilitate, total neasumați, speriați în interior, bine ați venit în lumea bărbaților care declară că sunt nepregătiți emoțional. Am trimis de vreo două ori astfel de tipi să se pregătească, le-am dat și o listă de idei și le-am cerut să mă caute apoi. Evident că au zis ca sunt rea. Nu cred în această scuză, mi se pare ultra folosită și chiar dacă ar fi pe bune așa, nu e datoria niciunei femei să țină pe cineva de mână, să îi înțeleagă toanele și să îl salveze. Plus că nu merge asta pentru a nu suna trei zile și nici pentru a ieși cu mai multe în paralel. Iar fetele care le găsesc domnilor scuze și încearcă să se mintă singure că el, săracul, e nepregătit emoțional dar le vor pe ele, știu și ele în adâncul inimii că se amăgesc și că sunt slabe șansele să se schimbe situația.

Bărbații pierduți total

Nu îi judec, dar nici nu îi vreau alături. Vorbim de cei tociți de prea multe droguri, de leneși, de cei care nu au nicio aspirație, de cei care ar sta toată ziua să se joace pe calculator, deși au peste 30 de ani, de cei care nu au nicio opinie sau ceva relevant de spus. Mi se par cei mai fazi invidizi și cred că îți pot consuma cu ușurință timpul, făcând, practic nimic. În plus, din experiența mea, ei sunt și cei care simt să se ia de orice, să se țină de glumițe, să radă de unul și de altul și să desconsidere orice încercare a cuiva de a face ceva. Cred că diferența principală dintre un bărbat interesant și un bărbat degeaba este fix acel gram de ambiție.

Bărbații golănași

Ceva mai pase decât a te purta ca un golan tupeist după o anume vârstă nu există. Dacă încă râzi ca prostul la glume misogine, încă ți se pare cool să te lauzi prietenilor că ai fost cu multe, încă îți iei bemveu, dar stai în garsonieră cu chirie, încă pui pe masă noul iphone, dar faci mișto de cei care trăiesc din social media și nici măcar nu știi ce e aia o aplicație, atunci ești doar un băiețel caraghios. Un bărbat nu povestește ce și cu cine face, nu epatează cu ceea ce are ci prin ceea ce spune, nu umblă de la o fustă la alta ci are capacitatea de a face fericită o femeie în o mie de moduri. Pentru că da, am toată certitudinea, că cei mai tari bărbați sunt cei care au o relație frumoasă alături de o doamnă pe care o admiră, o iubește și o respectă.

Desigur că lista poate continuă. Nu am zis de mitomani, de posesivi, de instabili psihici deoarece ar insemna să dezvolt mult mai mult. Eu am pus cele mai întâlnire tipologii de care încerc din răspi să mă feresc, mai ales pe măsură ce înaintez în vârstă. Am avut momente de prostie în viațs mea când am fost mai îngăduitoare și am ieșit cu astfel de băieți, ceea ce, fără doar și poate, nu voi repeta deoarece nu mai am nervii necesari. În general, bărbatul pe care îl ai alături ca femeie sau modul de a te comportă ca bărbat ține de o alegere. Și nu, nu există compatibilitate între aceste categorii de bărbați și o femeie matură, hotărâtă, puternică, care știe uterprea bine cine este ea și cea ce poate oferi! The end!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 24, 2018

Poate te interesează

Când faci un copil?
September 09, 2019
Cum îți revii din perioade complicate emoțional
September 06, 2019
Doar când ești jos descoperi câtă iubire poți primi
August 26, 2019
De ce avem nevoie de cineva care să creadă în noi
August 18, 2019
Complexe, perfecțiune, de ce ne frustrăm și cum ne reparăm
May 22, 2019
Secretul succesului este disciplina?
May 09, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *