Remodelare corporală cu Sculptor la YUCCA (P)


Cum am ajuns de la clătite la remodelare corporală sau, mai bine zis, cum am trecut de la Pancakes & more la Yucca Center. Pe scurt, totul s-a petrecut într-o seară de primăvară când am decis să ies cu fetele la o porție de clătite americane. Zis și făcut, degustat, plăcut, revenit ulterior. Doar că, întâmplarea face că alături de această creperie simpatică să existe și un centru de wellness. De fapt, sunt din familie. Mă credeți sau nu, dar chiar mă uităm pe internet atunci de un astfel de loc, pentru a face câteva proceduri anticelulitice.

Și uite așa, am stabilit o programare pentru a analiza pielea mea, alături de un profesionist. Cu ajutorul unui test, am văzut ce grad de celulită am și mi-a fost recomandat un program de cinci ședințe cu Sculptorul. Am aflat că este vorba de un aparat de masaj, un echipament unic în România care modelează și îmbunătățește structura pielii. Am descoperit că este indicat atât pentru a scăpa de grăsime din zone cu probleme precum fese, șolduri sau coapse; dar și pentru corectarea posibilelor asimetrii apărute în urma unor operații de liposucție. Este plăcut, relaxant, non-invaziv, iar asta cred că este foarte important.

Numită și liposucția virtuală, cavitația este de fapt un ansamblu de unde acustice cu intensitate foarte mare și frecvență joasă, care au rolul de a distruge adipocitele, fără a afecta țesuturile adiacente. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine) este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. Astfel, Scuplptorul reduce țesutul gras prin acțiuni mecanice de rupere a membranelor adipocitelor, fără a provoca vreo daună structurilor vecine. Ceea ce realizează este un mix de 3 acțiuni: drenajul limfatic, butterfly (redistribuirea adipocitelor) și chipping (stimularea circulației).

29244381_1914219688888042_8868465763766239232_o

Personal observ că pielea arată mai bine. Totuși, recomand Sculptorul alături de o dietă echilibrată, de sport, de somn. Nu exsită minuni, nici măcar pe masa chirurgului. Dacă ai celulită avansată, nu vor fi suficiențe câteva ședințe la Yucca. Tocmai asta este motivul pentru care îți recomand să discuți deschis cu personalul și să îl lași să îți facă un program personalizat, care să dea rezultate reale în timp.

Yucca Center oferă atât clasicele facilităti de înfrumusețare-coafură, manichiură-pedichiură, cât și proceduri ultraperformante de remodelare corporală, cosmetică și chirurgie estetică facială: Tratamentul cu oxigen hiperbaric, Mezoterapie virtuală, Terapia LED, Microdermabraziune cu pulbere de diamant, LiftExpress, Eclipse Micropen, dar și implant cu acid hialuronic și toxină botulinică. Se oferă servicii de top cu produse de top – Oro Therapy, Artego, Paul Mitchell, Jessica, Orly, Phyt’s, Casmara, Bruno Vassari. În plus, la Yucca poți să te ocupi, complementar, și de interior. Centrul de wellness utilizează medicină alternativă și complementară (Reflexoterapie, Theta-Healing, Terapie CranioSacrală, Yoga, Consiliere în nutriție, Psihoterapie, Kinetoterapie), dar și terapii tradiționale (masaje de relaxare, drenaj limfatic manual). Uneori se întâmplă și sesiuni de Yoga și workshop-uri de Feng Shui, dezvoltare personală, armonizare mentală, emotională și fizică.

28238205_1903712189938792_5156736631004722347_o

Pentru mine echilibrul este esențial. Putem trișa uneori cu o clătită cu ciocolată, dar este important să știm când să lăsăm furculița jos și să intrăm în sala de sport. Este minunat să ne îngrijim acasă, dar și la salon, fie și din când în când, în limita bugetului. Nu există tinerețe veșnică, dar poți arăta fresh dacă te respecți și îți oferi momente de răsfăț benefic. În plin sezon estival, înainte de a ajunge la mare, trebuie să vă opriți la Yucca Center fie și pentru o oră cu Sculptorul. Vă asigur că o să reveniți și o să îmi mulțumiți pentru îndrumare!

Detalii despre programe, contact și prețuri găsiți pe yuccacenter.ro.

23550401_1853664731610205_3283526781140985731_o

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • July 5, 2018
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019
Noul meu ritual de îngrijire anti-rid (C)
July 15, 2019
Cum să ai grijă de tenul gras și seboreic
June 20, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *